Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szijasztok!valaki tudna nekem véleményt írni erről a bukórol?Craft márkájúú!
http://shox.hu/webshop/termekf...
előre
is köszi
Itt nézd meg shox
tudom ajánlani ezt , én ilyet használok! Hívd fel őket hogy van-e méret ;)
olcsó, és véd rendesen, én már buktam benne 2x, de csak a színe kopott
Üdv, mindenkinek!

Barátnőmnek keresek új (speed) bőrkesztyűt... xxs-xs (6-7) méretben... 5-15eft-ig... ha esetleg valaki tudna segíteni...

Üdv, RR
Köszi szépen!

Remélem hamarosan találkozunk Kakucson!
Én a mai napig használom az egyik suomy exploerem (kettő is volt), csak ajánlani tudom, könnyű sisak, kényelmes.
Fejemet már 2x is megvédte...
Itt találsz,és szerintem korrekt áron:

http://www.motostyling.hu
Motortakaró ponyvát akarok vásárolni, mert amim most van az kiszakadt, valószínűleg mert kicsi volt rá és nem bírta az anyaga. (Úgy kaptam a motorhoz amikor vettem) Nem tudjátok hol lehetne venni valami frankót jó áron?
Sziasztok!

Le akarom cserélni a sisakom.
Szerintetek KBC VR1X vagy SUOMY Explorer?
Előre is köszi!
Köszi, majd még böjtölök erre a sisakra
Vszeg húsvét után, gyereknappal egybekötve esélyes
Kell láthatósági mellény is?
Hát az egyikre kéket a másikra pirosat
Hát akkor irány a www.kelomotor.hu mert ott van 39900-ért, kintről meg 50.000 lenne a legjobb esetben is....
Szia pohi! Ha a kocsma előtt sétálgatok négykézláb, milyen színű kesztyűt húzzak, hogy a részeg disznók ne lépjenek a kezemre?
A többiek leírták.....úgy van ahogy mondják...
Pontosan.
A fóliát nyugodtan leveheted róla
Köszi a segítséget. Még annyit, hogy akkor ami a Pinlock-on van fólia azt csak azért teszik rá, hogy ne karcolódjon össze míg fel nem rakod a plexire?
Nincs mit, szívesen segítek, ha tudok.
köszi!
Hát amikor utánvételes csomagként feladod, rá kell írni az érte járó összeget és akkor csak úgy adják át a csomagot ha kifizetik. A postán meg segítenek, ha valamit nem tudsz. Ha meg nem veszik át max elbukod a postaköltséget, de a csomagot így visszakapod.
ezt leírnád részletesebben? amúgy köszi
Utánvéttel add fel, annyi legyen az érte járó összeg amit kapni akarsz érte. Azt hiszem így van.
helló srácok!
van vevő az eladó bukómra, és postán kéne elküldenem. a kérdésem az lenne h akkor milyen lehetőség van arra h kifizesse az árát? elég hülye kérdés, de nem vettem, meg adtam el még így semmit...
előre is kössz
Sajna csak XL van, nekem Mes kéne
Az ára egyébként pont optimális lenne