Ha spórolni akarsz az apróban is nézz szét jó sisakok szoktak lenni jó árban, bár használtak, de van amelyik csak alig. A www.pinkmotors.hu oldalon is találsz Lazer bukókat.....
Á KBC a másik bukó ami tetszik a HJC mellett
Kiállításon volt, full króm, felül 2 légcsatorna fut végig, tök kényelmes, 25-ért
De nemvolt csak XL-es
De azé full króm bukó egy iridium ezüst plexivel,nemsemmi lenne
A www.superzone.hu oldalon a kbc-t nem nézted? Nekem szimpatikus sisak, a belső párnázásának anyaga nagyon finom anyagból van......valakinek ajánlottam itt, meg is vette aztán meg volt vele elégedve, szerintem jobb mint az alsó kategóriás agv.
Oké,akkor azt fogom,de nem tudom,mennyire zavaró a napfény,mert ahhoz magyarországom nem is kapok non iridiumos ,v sötétített plexit,szóval ez is egy nézőpont..fontos?
Vegyél Alpinestars smx-plus-t.....abban a nagy vádli nem gond szerintem, a pardinál talán 50 körül mozog árban. De természetesen a sidi vertigo corsa 63-ért nagyon jó vétel, a csizma is jó.
Ahham köszi,a Bellről olvastam,h jó,meg 250 dollárról van leértékelve,ami 50 ezer körül mozog,és csak ez a festésű ennyi,amúgy 50es gyorsaságihoz lenne,aminek max 110 az vége :),kezdő motoros vagyok..szted akkor?
Attól függ mihez lesz a bukó! nagyobb gyorsaságihoz,nem jó egy 30ezer környéki bukó!Akkor inkább még gyűjts hozzá és vegyél egy biztonságosabbat!Hidd el megéri! Ha meg mindenképpen ragaszkodsz a 30ezres kategóriához akkor AGV valamelyikét szerintem! De,mondom ha lehet inkább gyűjts és vegyél egy komolyabbat!Na de a Te döntésed,ez csak az én véleményem!
Helló,már írtam ide,légyszi válaszoljatok...h melyik bukó lenne a jó? Bell Sprint , Zeus 2100 varmint , AGV GP1 , AGV K-series...20-30 között szánnék rá...légyszi vki válaszokjon...
Én eladtam féláron az egyszer hordott sidi vertigomat.....nem azért mert rossz csizma sőt nagyon jó csak a széles lábfej miatt kényelmetlen volt. Maradtam az Oxtarnál. Annak széles a lábfeje is és a szára is.
http://www.superzone.hu/main.p...
link
Kiállításon volt, full króm, felül 2 légcsatorna fut végig, tök kényelmes, 25-ért
De nemvolt csak XL-es
De azé full króm bukó egy iridium ezüst plexivel,nemsemmi lenne
Attól függ mihez lesz a bukó! nagyobb gyorsaságihoz,nem jó egy 30ezer környéki bukó!Akkor inkább még gyűjts hozzá és vegyél egy biztonságosabbat!Hidd el megéri! Ha meg mindenképpen ragaszkodsz a 30ezres kategóriához akkor AGV valamelyikét szerintem! De,mondom ha lehet inkább gyűjts és vegyél egy komolyabbat!Na de a Te döntésed,ez csak az én véleményem!