térdvédő kb 2 xer volt rajtam télem h ne fázon meg a térdem állapota tökéles ugya így í sapka is, térdvédő 5000, sapka 3000
ha érdekel irj : jandrok@citromail.hu
hi! nekem már 1 éve megvan.sztem király,jól tartja a lábat,nem rohad bele az ember lába.kényelmes,1 kunmadarast végig bírtam állni benne és nem tört fel sehol.hátránya a protektorok az érintkezési felületeken nyikorognak,kicsit nehézkes a húzózár felhúzása,ha Arnold tipusú vádlid van.mindent leszámítva ,nem bántam meg,hogy ilyet vettem!
Hello a ruha mérete L-es a felső (de bő méretezés)
a gatyában méretet nem betűs a méretezés, hanem 36"
Amikor hordtam 185-188 cm voltam, és 82-85 kg.
Fel kell próbálni, és kiderül, hogy jó-e.
Sziasztok mindenki! Van eladó fekete Tronic cross csizmám 43-44es méretben és Hunter protektorom hozzá cipzározható gerincvédővel, valamint vesevédővel. Airoh fekete S4-es crossos bukósisak. Minden alig 2 hónapos. Ha bármi érdekel a 0630-585-42-39-es számon elérsz bármikor. Árakban megegyezünk!
Ótott Kovács Dániel
Eladó BSTAR cross protektor ing, és 2 db protektor nadrág!
Az ing mérete:XL
A 2db nadrág mérete: XL, XL
Az ing kb 20 alkalommal volt rajtam. új ára: 25.000.- Most 10.000.-
A nadrág kb 15, 5 alkalommal volt rajtam. Új ára 15.000.-/db Most az újabbat odaadom 8.000.-ért, a másikat meg 5.000.-ért
Eladó Oakley Crowbar MX cross szemüveg.
5db-os letépő fóliával, eredeti dobozában, rendszeresen tisztítva, nem karcos, a szemüveg pántján 3 zselés csík fut körbe a tapadásért!
Körülbelül 10 alkalommal használtam!
Új ára 21.000.- Most 15.000.-
Eladó SHOT cross ruha (mez+nadrág) 2 éves a ruha, mindig mosott, tisztított, szakadásmentes ruha, Kb 20 alkalommal volt rajtam!
Új ára:36.000.- Ft Most 10.000.-
Eladó Airoh FireFox 700 cross bukósisak, krómozott taréjjal, Bitti#11 autogrammal (2db), Dupla karbon héjszerkezet, Dupla D-gyűrűs csat, kivehető mosható bélés! Kb 20 alkalommal volt rajtam! Új ára 80.000.- Ft környékén. Most 40.000.-
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...