bezony. pláne ahogy öregszik az ember, eleve romlik visszafordíthatatlanul. nekem hobbim a hangtechnika, és a sok fejhallgatózás után rá se merek nézni az audiogramra kiváncsi vagyok, asszem jövőre, tudom mi lesz új csizma helyett ilyesmi kis felhívó cikkben nem gondolkodtatok?
Szerintem lehet venni olyat is nem 8000.- ft-ért ami csak bizonyos tartományban szűr.
Van egy skeet-lövő barátom aki a múltkor említette hogy füldugót használt,de nem volt tuti mert hallotta a nézőket ahogy beszéltek,szerintem az is valami tartományt szűr...
több hónapja használom és baromi jó cucc... nekem megér ennyit a hallásom... elég szar lehet süketen élni, és a szélzaj, a kipufogó és a pályázás odaver a fülnek rendesen... bár, mindenkinek más fontos...
amúgy hihetetlen, hogy eltünteti a szélzajt, míg mást egész jól hallani...
biztos az is jó, de épp azért jó ez sztem, mert csak bizonyos frekvenciatartományt szűr meg, a forgalmat meg a többi "jó" zajt meg hallod. szoktam simával aludni, de akkor k-vára nem hallok semmit... közlekedve gáz lehet.
nem tudtam, hova tegyem. én már sajna tapasztalom hiányának következményeit. nem olcsó, de hallásunkért sztem megéri. nem reklám, és semmi érdekeltségem nincs benne, csak hasznos. MotoSafe füldugó
Köszönöm Srácok! De ez rajtam már nem segít A bogarakat leszedi, de világos (sárga, világoskék) a színe és beleevődött a retek és nem szedi ki semmi. Ezért kell valami szakszerű segítség, bár az árát inkább másra költeném
bőrgatyák
ismerőst kérdeztem hogy tisztítja:
-kiteszem a teraszra lógni
és ha beleizzadtál?
és ha már van szaga?
és ha már rettenet büdös retkes zsíros stb?
aztán feladtam........
Veszel babapopsi törlő,- impregnált törlőkendőt,-amivel nem régen a segged pucolták, és azzal gyönyörűen meglehet tisztítani. Két hete csináltam. a kendő csomag 370 Ft volt, nyolcat használtam el belőle, és lejött minden. Nyár végén bele szaladtam, valami bogárrajba, (A bele csak úgy lobogott a plexin,) és tökéletesen leszedte. Ha meg lusta vagy akkor vidd el Szőrme, és Bőrdíszműveshez.
Egy szezont lenyomtam benne, az elején valóban nagyon merev volt ,de idővel betört. Nagyon masszív jól bírja a strapát, viszont a nagyon eerős bokavédelem miatt (ami műanyag) igen nehéz, súlyos. Meg lehet szokni. Nekem bevált, nagyon szeretem, és nagyobb benne a biztonságérzetem, nagyon jó a boka és sípcsont védelem. Az előző nekem sidi volt, valóban sokkal könnyebb, kényelmesebb, de szerintem nem is nyújt akkora védelmet. De ezek csak magánvélemények.
Én mikor a Puma-t próbáltam, levételkor az eladónak kellett lerángatnia rólam, szó szerint... Nem rossz csizma az sem jahh, de nekem sem jött be, tényleg teljesen síbakancs feeling van benne, legalábbis nekem. Lehet ha kitágul egy kicsit és még megszokod jobb, de nekem nem tetszett. Én is Vertigo Corsat használok(airt), de nagyon imádom. Szerintem jobb mint a Puma, kénylemesebb, és jobban is néz ki.
A Puma nagyon kényelmes, de inkább síbakancsos érzetű szerintem. Sokkal darabosabban lehet benne járni, mint mondjuk a Vertigo Corsában. De jobban ki van bélelve, kényelmesebb talán a motoron ülve. Nekem a Sidi nagyon bejött, és is túrázni használom és sétálni is lehet benne!
Van egy skeet-lövő barátom aki a múltkor említette hogy füldugót használt,de nem volt tuti mert hallotta a nézőket ahogy beszéltek,szerintem az is valami tartományt szűr...
amúgy hihetetlen, hogy eltünteti a szélzajt, míg mást egész jól hallani...
Ez kicsit drága
MotoSafe füldugó
ismerőst kérdeztem hogy tisztítja:
és ha beleizzadtál?
és ha már van szaga?
és ha már rettenet büdös retkes zsíros stb?
aztán feladtam........
látom egri vagy!ujonann tudsz szerezni?vagy csak ezt ajánlod?