Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Nem érdekel valakit egy alig használt Shox Team cordura kabát xs-es méretben
Páromé volt de ő nem nagyon szeret motorozni ezért alig használt
SOS!

Kellene ez a cumó az ebay-ról,de én nem vagyok jártas a rendelésben.

Valaki megrendelhetné nekem,egy kis kezelési költség fejében...
HJC FG 14
szép állapotban sötét+átlátszó plexivel 9900

06306294424
Helló

Valakinek van tapasztalata a RICHA AVS EVO márkájú motoros cuccokról?/lehet én vagyok tudatlan de még sosem hallottam róla/
előre is köszi
A német Hein Gerickében meg a Louisban is szokott lenni hossz alapján is választási lehetőség, nem csak szimpla méret.
Nézd csak meg ezt az oldalt!
Am kösz a válaszokat
Nekem piros szinben lenne remélem nem sárgulna ki
A kesztyüt nem tudom de kabátot meg nacit ilyet használok 3 éve. Alapvetően lusta vagyok igy nem ápoltam semmivel eddig, csak szappanos szivaccsal letoltam a bogarakat róla. Nem repedezik és nem fakult ki, nem engedett sehol el a varrása. Alapvetően rosszat nem tudok róla mondani, bár nyáron a 35fokban amikor csak rövidujju polo van alatta, hosszabb uton meg kell igazitani néha a könyökprotit, mert a jobb könyökömet időnként nyomja.
Nekem is Rush-M bőrkesztyűm van. Nagyon olcsó és nagyon tartós. 2 év alatt csak a színe lett sárga színű az ököl részén, mert ott jobban húzódik. Sztem ha kezeled akkor is kifakul..
Hali! A segítségeteket szeretném kérni! Amerikából szeretnék fox krossz cuccokat rendelni de sajnos a méretezéssel nemvagyok tisztában! Az itthoni méretezésben xl-es mez és nadrág kell! Amerikaiból akkor L-es kell? Csak azért mert rendeltem már alpinestars xl-es pólókat de azok az itteni xxl-es nek felelnek meg!
Akinek van tapasztalata az kérem ossza meg velem!
Köszönöm!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Szép estét Pohi! Látom nyomja az oldaladat a medvebőr a kandalló előtt. Fordulj a másik oldalra.
Sokkal több féle van mint a honlapon, szerintem ebből is van 15.000-es változat. A rövid sem annyira rövid, mert a deréknál két tépőzárral szorosra lehet húzni, így már ezért sem csúszik fel.
Nekem meg ilyen vallási betegségem van! Templom egere bajom van ! Zsebláz!
ez hogy kiszívja a nap a színét ez ugyanúgy igaz lehet más márkájú kesztyűkre is? nekem Spool van... és bőrkabátokra is? mivel érdemes kezelni őket?
SZiasztok.

Eladó egy új, (méretgondok miatt nem használt ) portugál Hebo Laguna M-es mattfekete sisak. Sisakzsák, orrvédő, Ár: 25ezerFt .
képek : www.superblackbird.mindenkilap...

Kellemes ünnepeket mindenkinek.

Totya
Szia:)

A RUSH M nadrág és kabát alapvetően jó minőség, úgy tudom Pakisztánban gyártják, marhabőrből van. Én a Mo-Fa ker. boltban vettem Bp-en. A kesztyűvel csak annyi gond lehet, hogy ha nem kezeled le, vmi UV védős bőrápolóval, akkor egy szezon alatt a sötétek kiszívja belőle a nap...amúgy kényelmes, jó anyagú. cuccokról részletek: www.superblackbird.mindenkilap... oldalamon is vannak. Üdv.TOtya
köszi!
a kommentem után én is megtaláltam a Superzone oldalát...tényleg jó dolgok vannak rajta. Van egy Mugen ami tetszik, az is hosszított. persze ez pont nem akciós...
Normál dzsekim ami most van az is összecipzározható a hozzá való nadrággal, de ennek ellenére is felcsúszik...szóval már kezd elegem lenni belőle... Szélességre simán jó lenne az L-es is, de hosszra még az XL is rövid...XXL-esbe meg lehet, hogy kértszer is beleférnék... jó lenne tudni hogy van-e olyan márka ahol nem egyenméretek vannak, hanem külön lehetne választani a hosszát és szélességét. Pl a mostani dzsekim 33/33-as...de sztem egy 32/34-es tökéletes lenne...ha lehetne kapni...
Ha neked sok a pénzed akkor adjál és megveszem már két ünnep között!
A superzone-ban van MUGEN cordura. A hátnál összezppzározható a nadrággal. Ha veszel hozzá. Együtt a szettet 45.000-ből meg lehet úszni. A méretek japánosak én 185 magas és 85 kg vagyok és az XXL kellett mindkettőből,de XXXL is van belőle. Ha nem veszel nadrágot akkor sincs gond, mert a kabát megvan akár 15.000-ből és a hátzippzárból megkapod a másik felét is amit akár egy sima farmerra is felvarrhatsz és már nem is csúszik fel a hátadon
Hellosztok.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek a RUSH-M bőrkesztyű az jó fajta kesztyű e és a rush-m bőrnadrág+dzseki ami kétrészes arról mi a tapasztalatok?előre is kösz

És kellemes ünnepeket!
Nem volt occo Gabikam De ez volt a szive-vagya
mennyibe jött meg?
Gyula Ur Ha olvasod a forumot boldog karacsonyt!
Megerkezett Bp-re a masik Arlen Ness Magnesium kenguru ruha.

Ket unnep kozott atveheted vagy hivj fel kint...
Neked is ilyen maszopos fertőzésed van.Elqrtad! Addigra 30-50 %-al drágább lesz!