hella! van egy eladó 50-es berik kétrészes zöld bőröm, kifogástalan álapotban. meg lehet nézni a ceglédi kawában, de ha alkudni szeretnél, írj: repsi@freemail.hu én 85-ért árulom
valaki meg tudná nekem mondani hogy berik ruhán az enyémen 50es méret van feltüntetve egyik ismerősömnek is ilyenje van és neki azt mondja csak annyi van irva hogy S-es hogy van ez számszerinti méret miért nincsen az övén?
Nekem R1-em van, S1 PRO-t akartam venni, de 170e lett volna így ezt vettem, nem bántam meg. Sok sisakot felpróbáltam elötte, de ez lett a nyerő elsőre kényelmes volt. Sztem kell rá egy Pinlockos plexi és ha pályázol akkor egy füldugó.
A Schubi nagyon jó sisak, megéri az árát! Ha tényleg passzol a fejedre, és tetszik, akkor nyugodtan vedd meg, biztos, hogy elégedett leszel vele! Esetleg az Ebayről tudsz olcsóbban is rendelni.
fényképedröl probáltam kisilabizálni
Ott én ilyen huzokát nem láttam,de lehet van benne
Na és miben különbözik?
Megjött a sisakom,itt egy kép a kioldorol meg a sityakrol.
Köszi mégegyszer a türelmedet..
csako
Eladó egy Shark RSI Shuriken bukósisak kifogástalan, nagyon szép állapotban.PRO GRIP páragátló plexivel.
XL méret 61cm
/Új ára 94e Ft/
32e ft az ára.
Lazer Fiber Pro-ról tud vki valamit?
Azt csak példaként linkeltem.
Csak azért vannak kint nagyon jó áron jó cuccok,magánszemélynél és ugye nem mind licites.
HJC IS-16 ART punci bukósisak m-es 35,000 .
HJC CS-R1 Samurai l-es 20,000 .
Egy szezont voltak használva , szép állapotban vannak .
Eladnám a csizmámat: Dainese T.C.I 43-as, szép állapotban.
Írtam egy e-mailt.
Ha kell ilyen tudok japánból 125.000 Ft a mostani árfolyamon. Ez amit linkeltél ez licitálós....megy még feljebb az ára bőven.
Ha e-bay-ről rendelsz,csak üzletből tudsz?vagy magánszemélytől is?
Arai
Nekem R1-em van, S1 PRO-t akartam venni, de 170e lett volna így ezt vettem, nem bántam meg. Sok sisakot felpróbáltam elötte, de ez lett a nyerő elsőre kényelmes volt. Sztem kell rá egy Pinlockos plexi és ha pályázol akkor egy füldugó.