köszönöm a válaszokat.
főleg ingázásra és rövidebb túrákra keresek valamit...de mivel magas vagyok és vékony, ezért a legtöbb szabvány dzseki rövid . Ezek a hosszított túrakabátok remélem már jobbak.
Sziasztok!
lehet, hogy hülye kérdés, de Nektek ez a két ruha milyen stílusúnak tűnik? nadrág kabát
ezek még beleférnek a sport/túra ruhák közé, vagy már enduro? remélem túra...tetszenek...
Szesz nektek!
Remélem tud valaki segíteni, na szóval csimmát kersek, lehet használt is, de a lényeg hogy sport vagy versenycsizma kellene. Az évvégi Diadora akcióról lescúsztam, nem volt már ami kellett volna, ami tetszik az meg kicsit húzós
Ha valakinek van valami jó ötlete dobjon egy üzit, sajna ritkán járok erre...:(
Aki esetleg csizma vsasarlason gondolkozik az ideny elott es ALPINESTARS-t akar annak ajánlom figyelmebe az FC-MOTO-nal a 2005 SUPERTECH-re akcio van... ide kattintsatok...............
Most egy "kevlar" kesztyűm van, azzal nincs gond, sztem az hogy kiszívja az UV az a kesztyűtől is függ. Ha mindenképp a RUSH kesztyűt akarod, akkor ápolgasd UV védős spray-yel, a bikerworld-ben 3-3500Ft., sokáig elég.
Nekem nagyon bevált a ruhához is, látványosan felújítja a színét és ápolja is a bőrt. Amúgy csak nedves szivacs és bogármentesítés volt. www.biker-world.hu
Leder Pflege: A bőrápolóban található wax távoltartja a nedvességet és a káros UV sugárzást a bőrruházattól. Spray kivitelnek köszönhetően könnyen és egyszerűen használható.
Persze...
Jelenleg szép,lemezes megoldás van alkalmazva,amit szeretnék merevebbre,és nem végsősoron igényesebb alkatrészre cserélni.
Tákolni biztosan tudnék,az olyan is,és az is pénzbe kerül.
Ha veszek itthon egy rendszámtábla tartót,az is 5ezer,és még tákolhatom a motorhoz,mert ugye nem tipushoz csinálják.
Ennyit nekem megér,kicsomagolom, felcsavarozom,és még a rendőr sem tudja mondani,hogy hajtogatom fel-le
Képes lennél ezért a műanyag sz@rért több mint 7000 forint+még kb 3000 ft postaköltséget kifizetni? egy darab lemezből 20 forintért meg lehet csinálni.
főleg ingázásra és rövidebb túrákra keresek valamit...de mivel magas vagyok és vékony, ezért a legtöbb szabvány dzseki rövid .