Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

42.330 Auner Győr.

Van jobb ajánlatod?
Érdekel.
Helllllo
Ócsó kabát
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

üdv.
Szia!

Alpin TECH 3-ra már kaptál ajánlatot?

racingbazar@freemail.hu
Megfele, vagy eeefele?
én mindég lerről fe megyek. oszt ha felmentem, mindég lejövök. hangerőben.
Neked semmin. A normál hangerő, és ahogy hallgatod. Ezen.
de most min kell meglepődnöm?
A fülhallgató könnyen létrehoz 100-110 dB hangnyomást.Nézd neg az adatlapját. Próbáld meg egyszer , mi az a legkisebb hangerő, aminél még hallod, és érted a szöveget. meg fogsz lepődni.
hosszan ecsetelte a fülész nőci, h a közvetlen behatás a legrosszabb, ergo a fülesek komolyan szétbaszkurálják a fület. mp3 azóta stop. az otthoni füles is cserélve lesz monitorhangfalakra... ezerszer kímélőbb.
Sziasztok!

Csizmavásárlás előtt állok és érdekelnének a vélemények.
Két fajta közt őrlődök.
Ha van tapasztalat bármelyikről előre is köszi a válaszokat.
Hmmm...na igen. Én is amikor megvettem a Sony MP3 lejátszómat gyanus volt, h olyan halkan szól(a gagyikhoz képest, amit kívül jobban lehet hallani mint a fülesben), aztán utána olvasgattam és a hallásom érdekében szól "halkan"...
4000 Hz-nél van egy 20-25dB-s "csipke" jobboldalt. sokat fejhallgatóztam hobbizeneileg is... na azóta már azt is csak halkan
azt olvastam anno. de hatha valaki meg akarna.
21178 hsz...
A Freon ide írt 1 hete kb...
hat ugy meg nehezebb. sebaj, mindenkeppen vettem volna, de ha van valakinek velemenye, en is szivesen hallgatom.
Csúnya lett?
nékem is lesz. de a nyárom készült audiogramom beszkennelem ha kell
Na igen, főleg, h kivonattam a motort, meg szétszedtem...
szezon elott en is veszek magamnak es asszonynak is, addig tesztelgessetek es irjatok velemenyt.
bar ilyen idoben max. a szobaban lehet probalgatni...
Én most vettem. Majd kiderül, h milyen...
lemaradt!
Sziasztok!

Legrágott csont, de egy kis közvél kutatás... aki használ "Alpine MotoSafe – Szűrős füldugó motorosoknak" légyszi irja le véleményét! Az is érdekel hogy egyálltalán hányan használják, és leginkább a negativ véleményekre vagyok kiváncsi! Pozitivat már olvastam bőven! Köszi!

és bocs ha off
Eladóak, új, olcsó (4900 Ft), minőségi (Falcon Racing) térdkoptatók.

Karácsonyi ajándéknak is kiváló!
Ja, igaz. Van egy ilyen verzió is