Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ezt elkűdhetnéd baszod !
173centi vok, meg 75 kiló. Passzolna ez a vánnyadt testemre?
Fox Airframe krosszpáncél, fekete, M-es méret eladó, 10e Ft.
Bátyám kint van, és postára tudja adni a dolgokat.
E-bayen gyakori jelenség, hogy nem szállítanak Európába és így megoldható. Olcsóbb dolgoknál a legkedvezőbb, mert ha a postaköltség és a csomagra írt termék ár nem haladja meg a 100 dolcsit, akkor nem jön rá egyéb költség (vám, Áfa). Persze ez neki is szaladgálásba, utánnajárásba kerül ezért valamennyi plusz költséggel lehet számolni. Ha bárkit komolyan érdekel, küldjön egy linket a termékről a többit meg majd megbeszéljük. Üdv!balazsgabor7@citromail.hu
Tyűűű,ezt én is nézegettem...
gondolom az ára nem publikus
Megjott az ICON TEAM MERCK JACKET..
sziasztok!Ha érdekel vkit: eladó sorba kerultek a cuccaim
shox kétrészes bőrruha, trace csizma ngaoyn jó allapotban vannak
ruha xl-es csizma 44es es van egy agv buko is ami kicsit karcos allapotu
nah csao
megkerdezted a haverod a csizma miatt?
Akkor szerintem pont jó,ugyanis mikor megvettem pont ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkeztem,egy próbát lehet megér.
oksa!
Kushitani, Arlen Ness ezeket szeretném, de most nincs ennyi zsém.
Így csak érdeklődöm hátha......
en 5 centivel magasabb vagyok mint te es 91-92kg voltam, mikor a ruham jo volt ram.
tudom, ez a magyar stig. az utodja ellenben fekete-feher lesz.
Akkor ez most 52-es?
Az kicsi 185cm 85-90 kg

Köszi
Ha ez vígasztal 230-ért vettem,csak és kizárólag, aláöltözettel hordtam.
A spyke csak 105-e ha az jó akkor annyi.
Hali Elbandi!
Mekkora az a ruci, és mennyibe kerül jóárasítva?
Hááát annyiba hogy tudjak helyette venni egy 54-est,két jelölt van ez a dainese,meg egy spyke 120körül.
A fekete stig már meghalt,fehér stig lett belőle.
Nem baj ha nem cseréled megpróbálom eladni és ha megvan még lehet érdekel.
Hali!
Mekkora az a ruci, és mennyibe kerül jóárasítva?
Hogy tudsz segíteni a hazahozatalban? Ha nem publikus, akkor petivagyok@freemail.hu. Kösz
Szia!

Nem koszonom, megvan mar az utodja.
Szia csere nem érdekel?
A.N kenguru börruhám van,természetessen makulátlan,ultrakényelmes ráadásul teljessen egyedi,3-mat gyártottak belőle összessen,csak rám meg pont feljött az az 5-8 kiló,a magasság eggyezik.
Sziasztok.Van egy elado ill.elcserélhetö SETUP gyorsasági motoroscsizmám.42-es méret.Cserében ami érdekel Yamaha WR kislámás fejidom.minnél ujjabbb.a csizma ára amugy alku nálkül 20eFt.majdnem zsir uj...
eladó

Plexi GT irridium kék
Kompatibilis: Ti-tech, Gp-Pro, X-Vent, X-R2, Daystar, Flyer, Syncro, Ghost, Stealth, Mirage, S4,Airtech sisakokkal.

ár:2900

06306294424
Eladó!