na időközben beszéltem haverommal, hogy sikerült-e bukót vennie a mai shoxos akcióban...
azt mondta, hogy meglátták a sort, beültek a szemközti helyre, ittak egy kávét és hazajöttek...
hát ez télleg pofátlanság hogy valaki megveszi olcsónn aztánn elaggya kétszer annyiér
akinek meg nemjutott azmeg vegye meg attól aki pofátlanul elvette előlle?
hát én akkormá azérse vennék ojat, legyen boldog a bukójjával
ja hogy te az agv sisakhoz vetted meg a plexit? Azt hittem hjc hez :P
egyébként most néztem hungexpo vásárnaptárba márc-19-21 a motor kiállítás. Aggodalomra semmi ok.
jó neked, én először a motort részesítem előnyben, azt kéne megvennem előbb :P (ilyen se volt még 6 évig egyfolytában motoron ültem, most meg már egy éve nincs semmi)
Mi ott álltunk majdnem az ajtó szájába, már 8 után pár percel ott voltunk. Két haveromnak sikerült venni, igaz az egyikük 2őt akart hozni az öcsének is, de csak egy sikerült. Egy srác állt még mögöttünk az ajtóban, az egyszer szólt is, hogy aki előre tolakodott és 10 előtt jött az ugyan menjen már hátra. Két kibaszott csaj meg még csak befurakodott az első sorba. Haverék már ott voltak hogy megcsapják őket. Aggodalomra amúgy semmi ok. A márciusi motor kiállításon lesz még akció dögivel. Én még ott vettem anno sisakot HJC-t félárba. Én azóta is meg vagyok vele elégedve.
Üdv!
Akkor még szerencse hogy nem mentem fel csak ezért Pestre, 230-km. Ennek örülök. Meg LS2 Bukósisakok 2010 modellek tök jól néznek ki, és az áruk is jobb. AGV bukósisakokról jót nemigen hallottam. Van nekem egy AGV Longway, nem jó, katasztrófa, nem tudtam megszokni. Pot sisak, ha valakit cipelek.
Mi 8:45kor érkeztünk kb, be is álltunk a sorba, de folyamatosan toltak kifele.
13 éves unokaöcsémmel voltam, de a végén kiálltunk a sorbol, mert kitoltak a picsaba.....
Nem gondoltam volna, hogy ilyenek az emberek....
Persze, nagyon jó áron volt a buksi, meg minden, de ha valakinek volt annyi ambicioja hogy 7tol ott alljon, akkor aki 10:01kor odajon, ne lokjon mar fel, hanem takarodjon a sor vegere.....
En igy gondolom....
Amugy sikerult megfogni egy szurket, a piros mocihoz:D
de legalább ott nem lesz "baleset"
azt mondta, hogy meglátták a sort, beültek a szemközti helyre, ittak egy kávét és hazajöttek...
Ha esetleg érdekel valakit...
előre szólok...nem akciós volt...
akinek meg nemjutott azmeg vegye meg attól aki pofátlanul elvette előlle?
hát én akkormá azérse vennék ojat, legyen boldog a bukójjával
egyébként most néztem hungexpo vásárnaptárba márc-19-21 a motor kiállítás. Aggodalomra semmi ok.
más meg örült volna ha saját használatra jutott volna neki
tuti nem cserélik vissza pedig megvan a blokk és még ki se bontottam
Akkor még szerencse hogy nem mentem fel csak ezért Pestre, 230-km.
13 éves unokaöcsémmel voltam, de a végén kiálltunk a sorbol, mert kitoltak a picsaba.....
Nem gondoltam volna, hogy ilyenek az emberek....
Persze, nagyon jó áron volt a buksi, meg minden, de ha valakinek volt annyi ambicioja hogy 7tol ott alljon, akkor aki 10:01kor odajon, ne lokjon mar fel, hanem takarodjon a sor vegere.....
En igy gondolom....
Amugy sikerult megfogni egy szurket, a piros mocihoz:D