Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SPIDI Manta Lady bőrkabát
42-es méret, alkar, könyök, vállprotektor, kivehető bélés, stb.
egyetlen 1x volt felpróbálva.
új állapotban!

80eft
SHOEI XR-1000
XS-es méret, 53-54cm.
1 alkalommal volt fejen, teljesen új, hibátlan állapotú!

75eft
ARAI RX7 Corsair Pedrosa replica
esés-, sérülés-, karcmentes.
L-es méret, 59-60cm. 3db plexivel.

95eft
Eladó DIFI LE MANS Dzseki

Motoros Dzseki
Hellosztok

segítsetek ha valakinek vannak krauzer etz hez való oldaldobozai az írjon vagy ha ismer valakit bárkit szükségem lenne rájuk
előre is KÖSZI!
üdv Dani
Melyikre gondoltál? 3-at említettem:) A képen a Forma F' csizma van, és ha jól emlékszem 59 az ára, minőségét nem tudom, a Diadorábol a Egle-t néztem az most akcióban 40 alat van, pontos árát nem tudom, a Difi, meg csak ugy szóba jött, az viszont anyira nem tetszik.
Szia.

Tudsz valamit mondani erről a csizmáról?

Köszi
Suomy xs méret,M-es cross sisak csere érdekel.
Az ára 25.000.
valakinek valami tapasztalata vagy infoja erről a sisakról:
Bayard SP-100 ? ? ?
Eladó Thor Force térdvédő, fekete színű, S/M méret (kb. 70 kg-ig jó - ropilábúak előnyben) egy évet használt. 13500 Ft (új ára 27e).
Eladó egy új GT irridium ezüst plexi

Kompatibilis: Ti-tech, Gp-Pro, X-Vent, X-R2, Daystar, Flyer, Syncro, Ghost, Stealth, Mirage,S4,
Airtech sisakokkal.

ÁR:9900Ft
(bolti ár 15400Ft)

06306294424
A helix robogora teljesen tokeletes ! és kényelemre pedig nagyon jó !
48 as 2 reszes borruha kicsi lett elado 55ezer hibatlan
Egy kicsit off:

Lassan majd énis lakodalom előtt állok, baromi jo a motoros esküvői kép!
Azthiszem kezdem szoktatni a gondolathoz az asszonykát, ilyet énis akarok :D
Hali! Ha valaki tudna segiteni cross alpinestar tec-4 csizmáhol kellene a csat fém része a legfelső. Érdekelne eldobásra váró csiziről vagy az hogy hol lehet kapni mert ott nem ahol a müa. csatot .Köszi
Én még egy régebbi gusztustalan húzásuk miatt úgy utálom őket hogy feléjük sem nézek,és ha lehet minden haveromat lebeszélem még a gondolattól is hogy tőlük vegyenek bármit.
tudom, hogy a pénz sokat számít, de a fejedre ne sajnáld!
30-cal is lehet olyat esni, hogy a fejednek annyi legyen! Inkább gyűjtögess még egy kicsit, most úgy is szar idő van, és tavasszal a kiállításon vegyél egy normális sisakot, azt úgy is 4-5 évig használhatod, és legalább biztonságban lesz a kobakod, meg a következő komolyabb motorodnál se megy majd szét benne a fejed a szélzajtól stb...
Jah ezek is 30 körül mozognak... Hát lehet h no name bukó lesz robogóval csak nem bukok akkorát (iiletve semekkorát ) hogy komolyan védelem kelljen Bár kényelmi szempontvól meg azért mégis jobb szerinted?
Voltatok 30. án a shox akciós napon?

Gusztustalan volt!
Remélem ha lesz még ilyen kiadja nekik, hogy csinálnak egy sorszámhúzót!

Egyébként nagy csalódás volt sok motoros kolléga, azthiszem sokaknak mélyen lekéne nézni...

BUÉK
Szia a Helix gyengébb minőség mint a HJC inkább válasz az NZI közül azok nagyon jó minőségűek és árban is nagyon jók. ha van kérdésed vagy tudok segíteni keres meg.
Ezek a Helix bukók milyen minőségűek? HJC-nél jobb vagy kb egyforma?
Sziasztok! Elcserélném Difi Elroy Dzsekimet (Fekete Kék 54) Fekete pirosra csrélném! BUÉK Mindenkinek!
Üdv!
Itt már találtam is magamnak való sisakot, és nincs is a világ végén, egy jó kirándulás motorral. Ismerem a várost is, de nem tudom hogy az üzletben, készleten mi található náluk,az AGV-röl le is mondtam. Bolt is van vagy csak rendelni lehet? Legyen már jó idő!