SOHA! Ez nem csak motorboltra igaz. Így van ez élelmiszer boltban ruhaboltban mindenhol. Én mikor kinéztem magamnak a Tuono-t Zürichben majdnem minden héten elmentem egy Aprilia kereskedésbe és mindig ráültem. Sosem jöttek oda és küldtek el. Kint külföldiként azonnal megkaptam egy 1250es Banditot egy órára, egy Tuono-t szintén és még tankolnom sem kellett bele.... Nem tudom ez itthon ment-e volna így.
Egy kis történetet szeretnék elmesélni: Néhány nappal ezelőtt rendeltem a motocard.com-ról egy Alpinestars bőrnadrágot (2008-as modell), ennek megfelelően leárazva 209 eurora. Kis problémázás(a bankom nem engedélyezett ilyen óriási összegű kifizetést, de ez az én hibám volt...) és néhány e-mail váltás után sikerült online kifizetnem, majd néhány nap múlva e-mailben értesítettek, hogy megérkezett a pénz és küldik a cuccot, természetesen mellékelték az ups-es tracking számot is, hogy a suttyó magyar paraszt tudja, hogy merre jár a lomja. Ezek után ma, éppen csendes magányomban üldögélek a számítógépem előtt, és csöng a telefonom, egy +37-el kezdődő szám, felveszem, egy idegen nyelven hadováló női hang van a vonal másik oldalán, mondom neki tört angolsággal, hogy nem értem mit mond. erre számomra is érthető módon bemutatkozik, közli, hogy sajna a régebbi modellt már nem tudják szállítani, ezért inkább küldenek egyet az újból(szolid 315 euro az ára), de UGYANAZON AZ ÁRON, MINT A RÉGI, csak ezt szerette volna közölni Ezek után könnyes búcsút vettünk egymástól, kellemes napot kívántunk egymásnak, és véget ért a telefonbeszélgetésünk. Azóta sem tértem magamhoz, a meglepetéstől. Van, ahol nem ellenség a vevő. Ez az igazi EU-s hozzáállás. A magyar forgalmazónál mikor lesz ilyen?
Szerintem a HJC-tFelejtsd el.
Annyit tudok segíteni,hogy leírom az elmúlt tíz éves motoros pályafutásom tapasztalatait.Ezalatt az idő alatt 4 sisakot"fogyasztottam el".Schubert,Shoei,Arai és most egy Vemar eclipse.
Tehát az összes közül torony magasan a legjobb a Schubi.Kényelmes,halk és mindig minden úgy működik rajta ahogy kell.Shoei,Arai egy kutya,nagyon jók super japán minőség de közel sem érnek annyit mint amennyibe kerülnek.Ráadásul a Shoei minden második motorral szembejön veled.A mostani vemar egy nagyon jó csalódás.Szerintem nagyon szép,jól áll a fejemen,nincs nagy szélzaj,ár érték aránya nagyon korrekt,karbon kevlár kompozit és dupla D gyűrűs csatja van.A két utolsó dolog a legfontosabb egy bukó vásárlásnál.
A lényeg az,hogy azok közül a sisakok közül ami megy a Moto GP-ben,karbon kevlár és Dupla D gyűrűs csatja van az mindegyik nagyon jó.
A többi csak izlés,fejtípus és elfogultság kérdése.
Remélem tudtam segíteni!
Végül
Dehogynem, ott van hogy fix! Jó tényleg lemaradt 90 az ára, de ott van az adatlapomon a hirdetés. Vigye el vki mielőtt meggondolom magam a rohadt életbe.
Méretprobléma miatt sajnos eladó vadi új Shoei XR1100-as sisakom. S-es méret. Ma tudtam végre kipróbálni, de sajnos kicsi. Ez a Shoei új sport túra sisakja, boltban 125 ezer Ft. A sisak gyönyörű, kényelmes, csöndes! Az ár fix.
Mejd akkor dícsérjük őked ha rajtad a gatya
Szerintem a HJC-tFelejtsd el.
Annyit tudok segíteni,hogy leírom az elmúlt tíz éves motoros pályafutásom tapasztalatait.Ezalatt az idő alatt 4 sisakot"fogyasztottam el".Schubert,Shoei,Arai és most egy Vemar eclipse.
Tehát az összes közül torony magasan a legjobb a Schubi.Kényelmes,halk és mindig minden úgy működik rajta ahogy kell.Shoei,Arai egy kutya,nagyon jók super japán minőség de közel sem érnek annyit mint amennyibe kerülnek.Ráadásul a Shoei minden második motorral szembejön veled.A mostani vemar egy nagyon jó csalódás.Szerintem nagyon szép,jól áll a fejemen,nincs nagy szélzaj,ár érték aránya nagyon korrekt,karbon kevlár kompozit és dupla D gyűrűs csatja van.A két utolsó dolog a legfontosabb egy bukó vásárlásnál.
A lényeg az,hogy azok közül a sisakok közül ami megy a Moto GP-ben,karbon kevlár és Dupla D gyűrűs csatja van az mindegyik nagyon jó.
A többi csak izlés,fejtípus és elfogultság kérdése.
Remélem tudtam segíteni!
Végül
Ára:40E ft
Xl-es méret 170-180cm,70-85kg
Ám szép és biztosan jó.Fazeres sisak merre?