Fütyülésnek nagyon egyszerű az ellenszere: ha felvetted, billentsd kicsit előre a sisakot, hogy lejjebb legyen az álrésze, így a szellőzők a szélcsatornai irányból kapják a szelet. Én naked-en használtam, de így sose fütyült
Bementem 2 helyre is, és felpróbáltam azt a tipust amit kinéztem, csakis így érdemes megvenni. Még a marushin külömböző tipusai közt is vannak méret külömbségek, legalábbis az én fejem szerint.
Segítséget kérnék tőletek. Van esetleg valakinek tapasztalata Forma Arrow SX Dry ill. Diadora Eagle FX WP csizmákkal, vagy általában forma ill Diadora csizmákkal?
Nehezen tudok dönteni a kettő között...
Nekem is marushin van a fütyülés és nagy sebességnél a szélzaj nálam is jelentkezett de ezen kívül semmi gond nincs vele.Kényelmes ,nagyon jól szellőzik és esőben sem párásodik.Én az illesztéseken sem találtam hibát a plexije is tökéletesen záródik.
Kövezzetek meg, de mikor bukókat nézegettem barátommal, nekem nem igazán jött be a Marushin. A design-ja nagyon pöpec, nem kétséges. Csak az összeszerelés valahogy gagyi érzetet adott (nagy hézagok, pontatlan illesztés, anyaghasználat), bár lehet csak amit próbáltunk, az volt már agyonhasználva próbasisakként
Én személy szerint egy 30K-ra leárazott, eredetileg 75K-ért árult ( ) AGV S-4-ben motorozok. Egyszínű matt fekete, mert nekem az jöt be, nincs is csilivili designú ebből. Ezenkívül hangos is, de füldugó rulz (bár nélküle jártam meg Dubrovnikot oda vissza, és túléltem). Viszont. Tanyáztam vele kb. 80-nál, és meg sem éreztem...
Biztosan vannak sokkal jobb / szebb / halkabb sisakok sokkal drágábban, de nálam bizonyított az AGV (nem full műanyag) bukója.
Jó minőség kívül belül,kellemes kivitel mind formára mind grafikára,üvegszálas héjszerkezet,elsőre kényelmes volt benne minden,nem nyomott sehol de rendesen tartja a fejem,1300g os súlyával elég kellemes viselet.Hangra enyhén zajos és 60-80 közt elfordítva a fejem picit fütyül.Ha igaz amit sejtek megoldom könnyen.Lajosos akcióban az ár/érték aránya verhetetlen.
Neten keresztül nem necces egy kicsit a sisak rendelés?
Én azért akarok Marushin sityakot venni mert az ára nagyonis kedvező, és van egy jópár olyan sisakjuk ami tényleg nagyon szép... Lehet énis egy Marushin -ba ruházok akkor.
Marushin sisak tapasztalatok? Bukó vásárlás előtt állok, de annyi féle-fajta van hogy ember legyen a talpán aki tud választani...! Zárt sisak érdekelne kb. 25-30ezer ft-ig (többet ér(ne) a fejem de a pénztárca MINDIG közbeszól) Előre is köszi
közben az ebay-en megtaláltam
Berik OVS
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Segítséget kérnék tőletek. Van esetleg valakinek tapasztalata Forma Arrow SX Dry ill. Diadora Eagle FX WP csizmákkal, vagy általában forma ill Diadora csizmákkal?
Nehezen tudok dönteni a kettő között...
Most is lehet AGV s-4-est venni 20e ért?
Én személy szerint egy 30K-ra leárazott, eredetileg 75K-ért árult (
Biztosan vannak sokkal jobb / szebb / halkabb sisakok sokkal drágábban, de nálam bizonyított az AGV (nem full műanyag) bukója.
http://eracing.dk/marushin/bil...
(
bazismotor.hu-n néztem ki)
Én azért akarok Marushin sityakot venni mert az ára nagyonis kedvező, és van egy jópár olyan sisakjuk ami tényleg nagyon szép... Lehet énis egy Marushin -ba ruházok akkor.