Ismét érdeklődnék Sidi Vertigo vagy Astar SMX plus árak iránt! Infok szerint márciusba 65 e lesz a fullgasnál, ill pardiba! Pohi, alex, mások!? Van ennél előnyösebb ajánlat!? Köszönöm válaszotokat!
Közben már beszéltem az üzlettel is,az emberem szerint mindenből van bőven,vigyek egy rakás lóvét,és majd ott kiderül melyik a nyerő.
A puding próbája az evés.
Eddig az xr 1100-as jön be,de majd eldől.
Tegnap hívott L.Laci.
Mivel nekem XR-1000 van kérdezte,hogy mi a véleményem róla.
Mondta,hogy Ő most nézett 1100-ast,....csak mondtam neki,hogy előtte hívjon fel Téged,hogy kintről mennyi lenne.
Aztán hívott mégegyszer és mondta,hogy már beszélt Veled.
Tehát,Neki érdeklődtem.
A nevét és a méretet ha leírod akkor tudok pontosat mondani. Az a baj, hogy ahonnan én hozom Japánból ott csak a csúcs kategória van Shoei X-12 és Arai Rx7 GP. Ezt máshol megnézhetem, de új kategória és külföldön drágább mint itthon. Viszont az X-12-t az itthoni 199 helyett 150-ért tudom hozni. Egyenlőre Kallio van belőle, de jön a Kiyonari, Martyr és Vermeulen a hónapban.
Először is ne haragudjatok, hogy levelemmel zavarlak benneteket…
Ezúton szeretnénk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.
Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)
A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.
Mindenki hozza magával a kis portékáját (lehetőleg felárazva) és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.
Szezon kezdete előtt általában nagyobb a lehetőség a motorok eladására, cseréjére.
Továbbá nagy előny, hogy az eladásra kínált használt motorok kipróbálására van lehetőség, ugyanis a versenypálya melletti kis edzőpálya rendelkezésre áll. Így a megvásárolni kívánt motorkerékpárokat „terepen” is ki lehet próbálni díjmentesen. Lehetőség nyílik a motor és a futómű együttes kipróbálására, amire általában nem adódik lehetőség.
Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, a cross-osok mellett ezért quadosokat és endurosokat, pitbikeosokat, supermotosokat is szeretettel várunk.
Helypénz és belépő díj: nincs.
Akik még nem voltak, a pálya Budapesttől, mintegy 40 km-re keletre Pest megyében, Monor és Monorierdő között található. Budapesttől 30 percen belül elérhető a pálya.
A rendezvényre érkezőket kultúrált körülmények várják, nagy egybefüggő körbekerített, gondozott terület, angol WC és kéz (és motor) mosási lehetőség, valamint büfé is üzemel.
Üdv Mindenkinek!
Húsvét táján megválnék kedvenc sisakomtól. Max. 10 alkalommal használt, karc- és szagmentes Arai RX-7 Corsair Matsudo Cobra eladó XL-es méretben. Összes gyári izé (doboz, zsák, cd, tiszta plekó, pinlock) plusz egy sötét plexi szintén pinlockkal valamint egy pár tartalék side-pod jön vele. Ritkán van időm benézni ide, akit érdekel privátba írjon pls! Ára 90 papír, cserébe esetleg digi Nikon komponensek érdekelnek. Köszi!
amúgy a berik ruhát értemes motoros dolgokra elcserélem érdekel érte kesztyű valami fullos kicsi méretű. esetleg valami motor persze kisebb értékű dolognál ráfizetés.
Ismét érdeklődnék Sidi Vertigo vagy Astar SMX plus árak iránt! Infok szerint márciusba 65 e lesz a fullgasnál, ill pardiba! Pohi, alex, mások!? Van ennél előnyösebb ajánlat!? Köszönöm válaszotokat!