Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne forogj rajta!
Ha annyit zakóznál mint én , hidd el, fel se tünne!
Nekem semmim nem sérült. A csizmámon láttszott egy koszcsík, ahol a lábtartód vagy a csizmád elcsúszott rajta de azon egy papírzsebkendő segített
Szega Ördögök!
én is hazakoccantam ugy estekilencre, zsírság vót minden!
Az oké, h személyiségi jog, de az órajavitó szakkörről készült fotót csak közzé kell tegyem !
Szeretnétek?
Csákó,mi is hazaértünk Barcikára
Zrider Zoli,mégegyszer bocs!
Cakát
te is ott voltál? mivel?

Amugy meg énis hazaértem szasztok
Istenkirály volt a mai nap!
Köszi mindenkinek!
oké
gúd nájt
Már úgy értem Neked nem nekem!
Szia!
Nem néztem át a motort komolyabban,de szerintem nem lett baja.
Nekem nem lett bajod remélem.
És bocs mégegyszer.
Ha jól veszem ki, akkor a koccanás meg van videón?

Abból kérnék én is egy másolatot, ha már szerepelek rajta
ha nem haragszotok meg, akkor én mára nyugovóra térek....még cenzúráznom kell a képeket, mert Börni megkért, hogy ne legyen teli a net a részeges fotóival. én meg megígértem neki! jó8 mindenkinek!ezekkel a képekkel búcsúzom, mára!

látlak barát!
Szia VT!

Nem szoktam ezt a fórumot olvasni, de egy ismerős szólt, hogy itt is előkerült az esetem, gondoltam benézek. Kicsit megnyugodva kint a pálya mellett megnéztem a károkat: a búkócsövem egyik varrata szakadt el és a kézvédőm fémmerevítése csavarodott el.
Neked lett valami a maradandó a motorodon? A narancs festékből maradt minta a kézvédőmön, remélem egyébről nem számolsz be.
király volt ez a mai nap!
no leptem meg1X koszonet jo nap volt en szurkoltam mindenkinek
ooo igaz de meg utana is csinaltam

oooo felvetem vidin
A videókat várom!
Ezek a képek megvannak nekem is! Nekem is átmásoltük őket csak gondoltam hátha mégvalakinek belelógtam a fényképezőjébe!
A célegyenes végénél elpattogott a kátéjem hátulja miközben jobbról próbáltam beszúrni az Xt-nek.
Az volt a problem,hogy Ő meg rám húzta a kormányt. Szerencsénkre nem taknyoltunk.Viszont a lábtartóm eltörte a bukócsövét.Sorry
Miért, mi volt az XT-s sráccal?
szeva majd rakom fel vidiket azzon mindenki rajta van holnap remelem de epp uton leszek de meg oldom
Nagyon jó volt!
Örülök hogy 1ütt motorozhattam veletek!
Esetleg ha valakinek lenne rólam fotója azt megköszönném ha elküldené a hami.ricsi@gmail.com -ra.
visszont koszi tok jo volt
mutes
SMLaca barátom és én, haza érkeztünk éppségben. megnézegetem a képeket és már töltöm is fel! minden jelenlévőnek köszönöm, hogy eljött és jelenlétével emelte a rendezvény színvonalát!