Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Tegnap én is meglepődtem mikor az 51-52 XXS-es buksi volt jó a fejemre.
olom!
Növesszél olyan nagy oroszlánsörényt, mint Tina Turner-nek volt fénykorában, az L-es bukó is szorítani fog egyből
Te, nem semmi ez a pali!
Genova indoor videókat láttam róla...
Mi az ábra veled Zsoolti? Jól eltűntél!
A tegnapi sisaktémához csak annyit tennék hozzá, hogy az 51-52cm fejkörméretemre nem lett jó a gyerek sisak, pedig ugyanez a méret van ráírva. Lehet a felnőtt mérettartó, de a gyerek nagyon nem. Ugyhogy most nem vagyok kicsit se
Még az a jó, hogy kicserélik nekem 1-el kisebbre, de az megint 1 hét és az már 49-50cm.Nem akarom elhinni, hogy ilyen nyomi vagyok.Jah és az se biztos, hogy jó lesz(Luki akkor kérem a segítséged
Sziasztok!
szép ez a tm,régen volt itt a parillában kirakva egy ilyen, nekem is tetszett.főleg az első fék,meg a felnik
Milyen géped van?
Van pár nekem is
TM
ICE BEAR
Tegnap volt
Nem rossz, de mondtam már neked hogy Renthalt vegyél rá, ezt Sanyi is igazolni fogja hogy Ádám motorján láncal együtt mennyit birt. Csak hogy azok nem pirosak!
Antoine Meo
Ja, értem.
Én nem voltam , csak az ódalkocsim miskolci, Ő szokta ezt a kocsony-sztorit mesélni .
Nocsak, debrecenbe is remegnek a békák, v teis átzuttyantál a megyeszékhelyre?
Nekem porosodik a pócon egy fölös 550-es kipurendszer, óccsó pénzér megválnék tőle, v vmi értelmes dologra cserélem( mondjuk péz )
Újszerű, kb 1200 km-t ment, ha gondolod, azt kibelezheted, oszt má dörmög is.Gondolom az a lényeg, h a gyári megmaradjon...Ha érdekel, telszám adatlap.
Csak pislogsz mi , mint bíka a kocsonyában . Lecsúsztál egy picit rólla
Ne bassz!Nem ma lesz a Belga?Vagy ma is lesz?
Szia,
Tudok neked olyat aki csinál dobot, vagy rendszert SXV-re.
De, szerintem csak készpénzért... Katt ide! Az én motoromra is Ő csinálta. Kibaszott jó hangja volt.
Az enyém 2006.-os SXV, volt.
Szasztok!
Segítségeteket kérném,Aprilia sxv 5.5 re keresek kipu rendszert!
Mert a gyári elég ratyi,igazából lóvém az nyista de tudnék adni egy Nokia N95 8gb telcsit és egy fekete kétrészes bőr rucit ami 50 es méretű!Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném!
Email címem dome01@vipmail.hu vagy 20/5509527
30/7005051
Vége a Kowalsky-nak is,meg a Belga-nak is
kökényesi féle versenyeken elvből nem indulok, tehát azokon biztosan nem fogunk találkozni! de ha megyek Máriapócsra veretni, akkor szólok Neked! most elteszem magam holnapra, vagyis mára. itt szinte mindig megtalálsz!
Boardozok,meg mocizok ha idő engedi.Hallom vereted rendesen a supermotyót.Versenyeken tuti összefutunk,sportbíró lettem.
Üdv és húzzad neki!
tudom! mi a stájsz? voltam lent hétfőn éjjel nálatok. zsoltikával bizniszeltünk kicsit.