A következőn már tuti csinálni kell egy "lámpás" kategóriát.
Jó lenne ha tudnánk külön, XT futamot indítani, meg KTM LC4/utcai futamot is.
Szerintem sokakat érdekelne.
Én csak pár napja vagyok a fórum olvasója, érdeklődője infó szerzés céljából de pont az ilyen beírások érdekelnek. Supermotot szeretnék venni de nem ismerem a gépeket nincs tapasztalatom a típusok milyenségében ezért aztán olvasok figyelek. Azokat a hírdetéseket én is láttam és híhetelen hogy mik derülnek ki.
Még most is előttem, van az esésed, az időmérőn jó nagy tempónál dobtad el a vasat, és minden tiszteletem hogy utána a versenyen végig mentél. Gyors gyógyulást, majd találkozunk.
ez a kulon kategoria jo otlet lenne, mondjuk utcai sm. ha tudtam volna menni kakucson, akkor is felve mentem volna, annyival gyorsabb volt az AM2 is, es en szemely szerint ahhoz sem vagyok meg hozzaszokva, hogy 25-30 ordito sm kozott menjek egy olyan 'kis' palyan.
szia capa:) rooftop a bmx versenyet igazgatja a hetvegen, g74 itt nem olvas ha jol tudom, raadasul a motorja szervizben, nekem meg delelotthoz tul messze van kakucs, plusz a lengobordaim meg a medencecsontom sem az igazi meg, ugyhogy legkozelebb. jovo het vegen mar szeretnek menni vhova.
leggyengebb lancszem meg nincs, az a lenyeg hogy elvezzuk a motrozast, azt meg lathatoan elvezted. ugyhogy minden rendben, a koridoid meg gyorsan fognak javulni. jo driftelest holnapra
Biker, mikor mentek a hétvégén a gokart-pályára? Megyünk ki mi is haverommal, meg én magam is terveztem némi köridő-csiszolgatást, ha lehet, jó lenne akkor menni, amikor van kint vki supermotyós!
Holnap MotoGP, de utána, olyan 3 körül már el tudnunk indulni!
hát igazából olyan 2000 körülire gondoltam(annyira volna kess) azt is valószínű külföldről hoznám(tapasztalatok miatt...)
DE nagyon köszönöm a sok és kimerítő hozzászólást!
Mindenkinek balesetmentes szezont kívánok!
2005-től kiadott SM610 érdekel?
2006-ból volt szerencsém kipróbálni 2db-ot,a Bonyhádihoz nem menj el (piros,fehér Husky)az átt akart vágni engem is.
Első tulajnak hírdeti közben ott derült ki mert elszólta magát hogy már ő a második tulaja.
Az első tulaja versenyzett vele,Pápára hordták szervízbe ott mondta a szervízes hogy ismeri az előző tulajt,többet ment a moci 1 keréken mint 2-őn.
Leélték a mocit mint állat,hátra rakott a második tulaj még kissebb lánckereket de hogy minek azt ő sem tudja.(Állítólag mert GSXR 600 és hasonló társaival tudja tartani a tampót)
6-ban odahúzva nem ment szinte vánszorgott,állítom lefutottam volna,nagyon gyenge volt így.
Köpte az olajat a kipufogócsoknál,olyan kipufogó rendszer volt rajta ha elindulnék tőlünk szomszéd faluban is hallanák.
Ezt a mocit nem ajánlom ha csak nem szeretnék költeni rá jó sokat.
A másik Fehérváron van,annál a mocinák külsőleg vannak gondok,szerintem terepezett vele a srác.
Karcosások,esések nyomai,motorikusan rendben volt,erős,nyomatékos és halk járású volt a masina.
De a csonknál az is köpte az olajat.
Én a 2db motor közűl biztos a fehérvárit venném,mivel a Bonyhádi köcsög 1.3-ért szeretné adni,a Fehérvári meg 1milláért adta volna.
Add3:A mostanában általában "trendi" széles keretes nekem befér a 2300Ft-os tiszta fekete gagyi krosszszemüveg alá.Mondjuk ez asszem a sityakon is múlik,az meg Airoh cross.
a megszakító tehermentesít,ezért könnyebb,pontosabb a váltás...ahogy adam is írta
haverom úgy oldotta meg a szemcsi kérdést,hogy mind2 oldalt leszedett egy kicsit a szivacsból és úgy könnyen befér alá
a váltóelektronikát szinte meg is válaszoltad magad. a lényeg hogy a hajtásláncot a gyujtás elvételével tehermentesíti, amíg a váltás megtörténik. gyakorlatilag a kuplung is erre szolgál csak hátköznapi hazsnálatban a kuplung simább, kímélőbb váltást tesz lehetővé, míg a megszakítós módszer, verseny, de legalábbis forszírozott körülmények között látja értelmét. láttam már púpos bőrruhában motost. nem hiszem hogy baj lenne. hááát a szemüveg a krosszemcsi alá necces sztem.
Sziasztok!
Pár idétlennek tűnő kérdés:
add 1:Mire jó a váltóelektronika?Pár napja Börni tett fel képet egy ilyen szerkezetről,ami a váltás pillanatában megszakítja a gyújtást...gondolkodtam,hogy ez miért is jó...talán rövidebb a váltásidő?nem szükséges elvenni a gázt váltáskor?
add 2:a supermotosokat viszonylag ritkán látni púpos bőrruhában. ennek van valami komoly oka(nem előnyös a púp,kényelmetlen motyózáshoz)vagy csak fölösleges,azt akkó minek alapon...
add 3:aki szemüveget hord,az hogy tudja fölvenni cross szemcsi alá?befér alá, vagy ahhoz van speckó szemüveg?vagy lehet venni dioptriás lencsét mint egy búvármaszkba?
add 4: Husqvarna SM 610-el van valakinek közvetlen,vagy közvetve valami tapasztalata?bármi érdekel...
kösz hogy elolvastatok,pláne ha kis fölhomályosítással is szolgáltok!
Ha tudják mi vár rájuk, már könnyebb összeszedni a csapatot! Szerintem a következőre bátrabb lesz mindenki!
Jó lenne ha tudnánk külön, XT futamot indítani, meg KTM LC4/utcai futamot is.
Szerintem sokakat érdekelne.
Én csak pár napja vagyok a fórum olvasója, érdeklődője infó szerzés céljából de pont az ilyen beírások érdekelnek. Supermotot szeretnék venni de nem ismerem a gépeket nincs tapasztalatom a típusok milyenségében ezért aztán olvasok figyelek. Azokat a hírdetéseket én is láttam és híhetelen hogy mik derülnek ki.
Jó lenne menni, de nem áll össze a rajz.
Lehet kinézek kocsival du.
leggyengebb lancszem meg nincs, az a lenyeg hogy elvezzuk a motrozast, azt meg lathatoan elvezted. ugyhogy minden rendben, a koridoid meg gyorsan fognak javulni. jo driftelest holnapra
Holnap MotoGP, de utána, olyan 3 körül már el tudnunk indulni!
DE nagyon köszönöm a sok és kimerítő hozzászólást!
Mindenkinek balesetmentes szezont kívánok!
2006-ból volt szerencsém kipróbálni 2db-ot,a Bonyhádihoz nem menj el (piros,fehér Husky)az átt akart vágni engem is.
Első tulajnak hírdeti közben ott derült ki mert elszólta magát hogy már ő a második tulaja.
Az első tulaja versenyzett vele,Pápára hordták szervízbe ott mondta a szervízes hogy ismeri az előző tulajt,többet ment a moci 1 keréken mint 2-őn.
Leélték a mocit mint állat,hátra rakott a második tulaj még kissebb lánckereket de hogy minek azt ő sem tudja.(Állítólag mert GSXR 600 és hasonló társaival tudja tartani a tampót)
6-ban odahúzva nem ment szinte vánszorgott,állítom lefutottam volna,nagyon gyenge volt így.
Köpte az olajat a kipufogócsoknál,olyan kipufogó rendszer volt rajta ha elindulnék tőlünk szomszéd faluban is hallanák.
Ezt a mocit nem ajánlom ha csak nem szeretnék költeni rá jó sokat.
A másik Fehérváron van,annál a mocinák külsőleg vannak gondok,szerintem terepezett vele a srác.
Karcosások,esések nyomai,motorikusan rendben volt,erős,nyomatékos és halk járású volt a masina.
De a csonknál az is köpte az olajat.
Én a 2db motor közűl biztos a fehérvárit venném,mivel a Bonyhádi köcsög 1.3-ért szeretné adni,a Fehérvári meg 1milláért adta volna.
haverom úgy oldotta meg a szemcsi kérdést,hogy mind2 oldalt leszedett egy kicsit a szivacsból és úgy könnyen befér alá
Pár idétlennek tűnő kérdés:
add 1:Mire jó a váltóelektronika?Pár napja Börni tett fel képet egy ilyen szerkezetről,ami a váltás pillanatában megszakítja a gyújtást...gondolkodtam,hogy ez miért is jó...talán rövidebb a váltásidő?nem szükséges elvenni a gázt váltáskor?
add 2:a supermotosokat viszonylag ritkán látni púpos bőrruhában. ennek van valami komoly oka(nem előnyös a púp,kényelmetlen motyózáshoz)vagy csak fölösleges,azt akkó minek alapon...
add 3:aki szemüveget hord,az hogy tudja fölvenni cross szemcsi alá?befér alá, vagy ahhoz van speckó szemüveg?vagy lehet venni dioptriás lencsét mint egy búvármaszkba?
add 4: Husqvarna SM 610-el van valakinek közvetlen,vagy közvetve valami tapasztalata?bármi érdekel...
kösz hogy elolvastatok,pláne ha kis fölhomályosítással is szolgáltok!
A fejlődés folyamatát mutatjuk be az edzések álltal elért változásokat.
De erről inkább nem itt.
Örülök hogy ebbe a fórumba is írogat vki az xt-sek közül.
Jó kis csapatnak tűntök