Szerintem el vész lassan a motorozás öröme nem kell váltani féket magától húzza ha valaminek neki akarsz menni, meg sorolhatnám a fejlődés oltárát. De ha elromlik és számítol az elektronikus segítségre na akkor fagyik rá a mosoly az ember arcára. Persze fejlődjön a technika de vele a minőség is hogy az sokáig kiszolgálja a pilótáját és akkor lehet, hogy legközelebb is egy ilyen motort vesz magának amivel meg volt elégedve hosszú évekig. Ezt csak azért mondom mert volt aki azt mondta motoros túránk alkalmával mikkor mondtam menyi van a gépbe, hogy már rég el kelet volna adni ő 30-ezerenként cseréli küszködjön vele más.
... kb igy .. bár hogy is fáj a sok motor mérnöknek
Mondjuk nyilván vannak gyári hibák amik típusonként jellemzőek, de azok is szerintem akkor jönnek elő nagy számban ha hajtanak egy gépet.
különben rém pocsék egy fajzat ....
nem arrol beszélek én hogy az ujabb felylesztésekell szarabb lesz bármi is ..
globálisan kell ezt a dolgot meg közeliteni 50- 60 éve olyan szar volt az olaj minösége a maiakhoz viszonyitva hogy .. egyszerüen meg követelte a jó minöséget 50-60 éve egy mercedest egy életre gyártotak ....
ma más a HELYZETT ITT VAN Sanyi .....
MEG VAN VALAMENYIRE ELÉGEDVE A KAMIONJÁVAL gurul és eltudja vinni a-b amit kell .. mégis rá fogják kényszeriteni a szabályok hogy vegyen ujat .. egy csomo szabály miatt
itt van a wv botrány .... az autó gyártok már nem képesek le követni a szigoru szabályokat . csak ugy hogy be valotan esik a lefutható km ....... ugyan akkor az autó és a motor ára meg folyamatosan nő
magyarul egyre szarabakat gyártanak az egyre hülyébb szabályok miatt .. kinek jó ez ?
hát az államnak ... bele kényszeritenek egy olyan helyzetbe .. és reklámozák is .. hogy te akkor vagy fasza gyerek ha 4-5 évente cseréled a kocsid és a motorod ..... ezzel forgalmat generálnak a gépjármügyártoknak ... ammik szépen fizetik az adot az állam fele .. arrol ne is beszéljek hogy egy 6 millios bmw -- nél 1.500 000 milka csak az államé ..... mert ugye az áfa az mindenkinek jó csak a végfelhasználonak nem ...
jöhet itt bármilyen okos hozzá szolás ...
szerintem az a világ sokal élhetöbb volt amikor az embereket nem baszták át ilyen csunyán ..... egy lánggépgyári munkásnak is volt ön érzete .. és melesleg hagyták élni
na befefogtam ....