Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En az eladora gondoltam , ha nem indiszkret how much?
Nem, egy fiatal srác vitte el, imádja!
Idősebb Kovács Kálmán fogorvos Délegyházáról?
Na, na, ki adta el a Legendás Vadat???!!!
Nekem simán működik,beszélj B-vel,ő admin!
Ja, mint az ottaniak többsége
Valószínüleg tudja a blogmotor, hogy kamu banditos vagy.
bandit.hu-ra hogyan lehet bejelentkezni? Mert jelszót kér, utána captcha-t, aztán megint jelszót, megint capcha-t.. azt ennyi..
Nekem ezert nem valo a palyazas,ilyen 10 perces menetnel mar a hatarait keresnem, es hamar pofara is esnek......
Bandittal 55 volt. A nyereseg meg sok szazezer, ha elesek :)
Ja, nem kell lejjebb attetelezni, ez harmas. Majd ha jobban tegeződünk, ott a kettes :)
Meg alig mentem vele, kb egy tank nem fogyott el 2 fel nap alatt. Az van, ilyen gumim soha nem volt, fogalmam nincs mit varhatok tole. Az aljmagassag akkora, hogy szerintem addig nem lehet ledönteni, szóval próbálom úgy kitapasztalni a határokat, hogy ne kelljen megint kormányt cserélni :) Abban biztos vagyok, hogy akármekkora gázzal kigyorsíthatok, a bandit 2ben 6000ről sem csúsztatta meg itt a túragumit.
még az első munkahelyemen elveszett mikor még varrógépműszerész voltam , kinn volt a falon jött valami főfőfejes és az asszonyok eltakarították ... nemtom miért ...na megy jól az a rossz honda bandithoz képest mennyi a nyereség ezen a pályán ?
Pince porat lefujattad a szellel!

Sztem meg emelj a kanyar kozbeni fordulatszamon,lehet meg lejjebb kellene attetelezni.....
Baba.
Helyes.
Nem. Ugyhogy holnap ennek oromere megkerulom vele a tatrat.
Volt erdeklodo,esetleg elkelt?
Na, alkor hadd lassuk az illusztraciokat :):):
igen és a disszertációmat a sündisznók nemi életéről írtam , saját illusztrációkkal amit még a vizsgabiztos is megkönnyezett
Vmi marketing szakon vegeztel?
ez magától értődik na meg a csodálatos tisztító erejű fékspré ami mindenre és még annál is többre jó ! letisztítja a poros zsíros fékolajos felületeket, zsírtalanít , ha idegen popsira csapunk olajos kézzel azt is kiszedi nó folt nó problem , még füldugulás elhárításra is jó de kicsit csíp ! (gyerekek csak felnőtt felügyeletében használják) , nem indul a szimó ? egy spricc a karbitorokba és mindjárt úgy pöfög ahogy az ndk tervezőmérnökök megálmodták és mindez majdnem 1 literes kiszerelésben majdnem 1000 forint ! vegye meg még ma ! és rájön hogy az eddigi élete egy fos volt mert nem volt otthon fékspréééé !!!!!