Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szalók, Sümeg, Pannonhalma meg ott az egész Bakony;)
kx 125 nem érdekli
Sziastok segitségeteket szeretném kérni!
Az egyik barátom szeretne venni egy suzuki rm 125 max650000ft ha tudtok valami megbizhatot irjatok!
cudar ez az időjárás :S
a suzukinál biztos...
de pl. Parilla, MotoCross Outlet szintén esélyes lehet...
Heló!
Érdeklődnék,hogy Suzuki DRZ 400 E (2000)-hez hol tudok idomszettet vásárolni?
az szép.... olvastam egy újságban ilyen tippeket én is, de nem volt még módom kipróbálni...

amint lesz motor én is elkezdem ezt a tréninget
mekkora körben köröztünk? 4-5 méter sugarú max...
és mekkora köröket gyakoroltatok ? nagyságra....
annyit megér legalább valaki elmondja,hoyg kell helyesen :)
természetesen ezer! . .
és járni akarok rendszeresen.
És persze egyedül is gyakorlom majd!
ezer? vagy tízezer ?:) az első az nem sok érte :)
3 péz volt... 1 a pályáért, 2 pedig az embernek.
motorozz.hu DR 350 fórum ott tudják a választ :) vagy a régi indexes fórumba is volt róla szó már nem egyszer.
mipézé okítanak ilyesmit ? :) bár ez csak gyakorlás kérdése csak sok sok sok gyakorlás.
hello!látom pápai vagy!hol motoroztok ti?mert egész jo képek vannak fent az adatlapodon!4én is a közelben lakom!lehet h elmennék arra felé...
Valaki esetleg tudja mennyi a szívó és kipufogó szelephézag DR 250 nél?
bassszuss.... kivagyok, mint a liba! Hulla fáradt vagyok... . .
Egy közeli cross pályán egy fazon edzést / oktatást tartott. cross suli!
BAROMI JÓÓÓÓÓÓÓ!
elvileg 4 órás volt... KO vagyok!

Ilyenekkel kezdtük, hogy kanyarodás - körbe-körbe - egészen kis ívben (kb. 1ben).
7 motorral voltunk... szinte egymást értük, akkora körben voltunk...
na. Itt csináltunk olyat, hogy állva bal kéz a levegőben... aztán
állva bal kéz, bal láb a levegőben! Na ez volt már baromi nehéz! Persze mind ezt körbe-körbe menés közben... egy füves részen, amit közben mi már jó keréknyomosra kijártunk. . . .
Az egészen a helyes testtartás és az egyensúly megtalálásáról szólt! Nagyon coool.
Aztán volt gyorsítás - lassítás (helyes testtartás) gyakorlása is...
Aztán volt első fék határainak gyakorlása - hátsó kerék megemelésével (orrkerekezés).
Állat-állat-állat!

Végül a pályán fejeztük be, ott gyakoroltuk a kanyarokat... és persze ugrattunk is!

A kis DRZ-m jól szolgált!
en hozza nem nyulok az tuti:D Amilyen arany kezeim vannak teljesen elrontom:D
szerintem
nem kap benyát,lehet csak el van dugulva....de ha nem értesz hozzá inkább szolj 1 szerlönek h löjje be neked a karbit,nehogy mégjobban elállitisd
Ertem, koszonom:D A masik problemara nincs otleted?:D:D Valaki mondott vmi csavart a karbin, amit ha kicsavarok kifolyik a bengaa karbibol... Ezen lehet ilyen? es ha igen akkor hol?:D Total nemertek a motorokhoz, erre kifogok egy ilyet:D
nem hinném...de ha veszel 300 ff-ért FBS-t vag yszilot az is tökéletes
Tegnap meg nem folyt semmi! A csonel a bilincs teljesen laza volt, visszahuztam, egyik csavaron is lehetett huzni, de meg mindig csopog. A vizpumpa aljanal valahol... Draga ez a tomites cucc?
vizpumpás dologhoz:lehet csak a hütöcsö van kilyukadva,repedezve....vagy pedig a vizpumpa fedelénél nuku tömités,esetleg nincs rendesen ráhuzva