bassszuss.... kivagyok, mint a liba! Hulla fáradt vagyok... . .
Egy közeli cross pályán egy fazon edzést / oktatást tartott. cross suli!
BAROMI JÓÓÓÓÓÓÓ!
elvileg 4 órás volt... KO vagyok!
Ilyenekkel kezdtük, hogy kanyarodás - körbe-körbe - egészen kis ívben (kb. 1ben).
7 motorral voltunk... szinte egymást értük, akkora körben voltunk...
na. Itt csináltunk olyat, hogy állva bal kéz a levegőben... aztán állva bal kéz, bal láb a levegőben! Na ez volt már baromi nehéz! Persze mind ezt körbe-körbe menés közben... egy füves részen, amit közben mi már jó keréknyomosra kijártunk. . . .
Az egészen a helyes testtartás és az egyensúly megtalálásáról szólt! Nagyon coool.
Aztán volt gyorsítás - lassítás (helyes testtartás) gyakorlása is...
Aztán volt első fék határainak gyakorlása - hátsó kerék megemelésével (orrkerekezés).
Állat-állat-állat!
Végül a pályán fejeztük be, ott gyakoroltuk a kanyarokat... és persze ugrattunk is!
Ertem, koszonom:D A masik problemara nincs otleted?:D:D Valaki mondott vmi csavart a karbin, amit ha kicsavarok kifolyik a bengaa karbibol... Ezen lehet ilyen? es ha igen akkor hol?:D Total nemertek a motorokhoz, erre kifogok egy ilyet:D
Tegnap meg nem folyt semmi! A csonel a bilincs teljesen laza volt, visszahuztam, egyik csavaron is lehetett huzni, de meg mindig csopog. A vizpumpa aljanal valahol... Draga ez a tomites cucc?
Az egyik barátom szeretne venni egy suzuki rm 125 max650000ft ha tudtok valami megbizhatot irjatok!
de pl. Parilla, MotoCross Outlet szintén esélyes lehet...
Érdeklődnék,hogy Suzuki DRZ 400 E (2000)-hez hol tudok idomszettet vásárolni?
amint lesz motor én is elkezdem ezt a tréninget
és járni akarok rendszeresen.
És persze egyedül is gyakorlom majd!
Egy közeli cross pályán egy fazon edzést / oktatást tartott. cross suli!
BAROMI JÓÓÓÓÓÓÓ!
elvileg 4 órás volt... KO vagyok!
Ilyenekkel kezdtük, hogy kanyarodás - körbe-körbe - egészen kis ívben (kb. 1ben).
7 motorral voltunk... szinte egymást értük, akkora körben voltunk...
na. Itt csináltunk olyat, hogy állva bal kéz a levegőben... aztán
állva bal kéz, bal láb a levegőben! Na ez volt már baromi nehéz! Persze mind ezt körbe-körbe menés közben... egy füves részen, amit közben mi már jó keréknyomosra kijártunk.
Az egészen a helyes testtartás és az egyensúly megtalálásáról szólt! Nagyon coool.
Aztán volt gyorsítás - lassítás (helyes testtartás) gyakorlása is...
Aztán volt első fék határainak gyakorlása - hátsó kerék megemelésével (orrkerekezés).
Állat-állat-állat!
Végül a pályán fejeztük be, ott gyakoroltuk a kanyarokat... és persze ugrattunk is!
A kis DRZ-m jól szolgált!