Köszi a gyors választ Ferkepappa! Én csak a hang miatt szeretném lecserélni, csak a dobot! Igazából azért vagyok bizonytalan a dolgokban, mert én is elég sok mindent hallottam és persze sok félét! Hallottam olyat is, hogy a szelepeknek nem éppen használ egy nyitott dob, meg hogy alsóbb fordulat tartományban nem lesz akkora nyomaték, mint amekkora gyári dobbal volt. Igazán nem tudom! Feleslegesen meg nem szeretnék kidobni annyi pénzt, ezért inkább először kérdezősködöm. Üdv.!
Én is hasonlóakat tervezek :-)
Sok emberrel beszéltem...sok véleményt meghallgattam...mindeenki mondott sokfélét:
-ha csak a hangra mész elég a dob....ha mákod van szépen be lehet lőni hozzá
-ha teljesitmény kell arra is elég a dob...de a rendszer még többet dob rá...fúvókakitt nem kell
-csak a rendszer...fúvókakitt...sportlégszűrő...és az a tuti...
-elég a dob...meg egy sportlégszűrű
-stb ez előbbiek kombinációja....
Ha teszel rá egy nyitott dobot...nyomatékosabb lesz a moci...és nagyobb lesz a hangja...más nem...
Én azt találtam ki magamnak hogy ha lesz pénzem ráköltöm....és szépen lassan meglesz mind...rendszert fogok venni rá...amihez tuti kell egy fúvókakészlet mert a kipuffcső átmérőjéből és abból hogy a rendszer nyitott lesz megváltozik gázok...benzin mittomén áramlása....azzal szépen be lehet majd lőni....kap majd sportlégszűrőt is....valamint egy teleszkóptunningot...és egy olyan elektromos kütyüt ami folyamatosan engedi a teljesítményt leadni mindenre reagál...engedi jobban pörögni mittoménmi még.Ez anyagiakban yoshi rendszer lesz 120...dynojet 18...légszűrő 15...elektromos kütyü 15...telótuning 30...és ezzel lesz egy kókeméyn supermotom....a lehetőségekhez képes persze :-)
Szeva srácok! S-es DR-Zmen tervezem a kipuff cserét. Már néztem is rá egy Finster dobot. A kérdésem az lenne, hogy esetleg nem-e tudnátok némi infóval szolgálni, hogy mennyiben befolyásolja ez a motor működését? Negatívum, pozitívum, stb.! Válaszaitokat előre is köszi!
FMF ARROW meg minden nagyobb márka gyárt DRZhez halk dobot sztem csak drágák.
sztem a gyári E dobba beelfabrikálva egy kis vasat ami tereli a gázt már rögtön hallkabb lesz vagy jobban kitömni stb ;) halkítani nehezebb egy nyitott dobot az biztos
de más lökettérfogatra való az szerintem számít azért a 250meg a 400as kijövő gázaiban tuti van különbség és azt máshogy tereli stb bár én cska gondolom,hogy így van nem vagyok kipuffogó szaki :)
Én a metabondot próbáltam. Raktam be egy linket.
Itt van az ára, is. http://www.automax-online.hu/a...
Vagy van olcsóbb is a slick50. amit 160.000km múlva kell újra alkalmazni. egy teflon bevonatot képez a henger falán. volt egy régi passátunk 1.3 -as benzines ott bevált, akkor csak nem lehet rossz. http://www.alabard.hu slick/ Itt találsz róla leírást érdemes elolvasni.
Nekem multhéten a váltó szimering szét jött az összes olajat kinyomta. És így mentem el szerelőhöz.
ha nincs metabond, simán besülhet a főtengely. ez egy hoszabb táv volt.
Amennyiben terepen használod, a gyári DRZ E dob is elég feszkót és haragos tekintetet okoz.
Persze, nagyon élvezem - normál esetben - hogy ilyen jó hangja van és élmény vele motorozni, amikor üvölt...
De a terepen, a erdőn-mezőn, házak között igenis hasznos - számomra - ha jóval halkabb lenne.
Iszonyat messziről lehet hallani, ha motorozunk... és ez nem jó. Magunkra vonjuk tájvédők, rendőrök, erdészek figyelmét... amiből csak a feszkó van.
:-)
Sok emberrel beszéltem...sok véleményt meghallgattam...mindeenki mondott sokfélét:
-ha csak a hangra mész elég a dob....ha mákod van szépen be lehet lőni hozzá
-ha teljesitmény kell arra is elég a dob...de a rendszer még többet dob rá...fúvókakitt nem kell
-csak a rendszer...fúvókakitt...sportlégszűrő...és az a tuti...
-elég a dob...meg egy sportlégszűrű
-stb ez előbbiek kombinációja....
Ha teszel rá egy nyitott dobot...nyomatékosabb lesz a moci...és nagyobb lesz a hangja...más nem...
Én azt találtam ki magamnak hogy ha lesz pénzem ráköltöm....és szépen lassan meglesz mind...rendszert fogok venni rá...amihez tuti kell egy fúvókakészlet mert a kipuffcső átmérőjéből és abból hogy a rendszer nyitott lesz megváltozik gázok...benzin mittomén áramlása....azzal szépen be lehet majd lőni....kap majd sportlégszűrőt is....valamint egy teleszkóptunningot...és egy olyan elektromos kütyüt ami folyamatosan engedi a teljesítményt leadni mindenre reagál...engedi jobban pörögni mittoménmi még.Ez anyagiakban yoshi rendszer lesz 120...dynojet 18...légszűrő 15...elektromos kütyü 15...telótuning 30...és ezzel lesz egy kókeméyn supermotom....a lehetőségekhez képes persze :-)
sztem a gyári E dobba beelfabrikálva egy kis vasat ami tereli a gázt már rögtön hallkabb lesz vagy jobban kitömni stb ;) halkítani nehezebb egy nyitott dobot az biztos
Tudna nekem valaki mondani egy oldalt ahol dr-z hez találok robbantott rajzokat....
köszi szépen...
Itt van az ára, is.
http://www.automax-online.hu/a...
Vagy van olcsóbb is a slick50. amit 160.000km múlva kell újra alkalmazni. egy teflon bevonatot képez a henger falán. volt egy régi passátunk 1.3 -as benzines ott bevált, akkor csak nem lehet rossz.
http://www.alabard.hu slick/ Itt találsz róla leírást érdemes elolvasni.
ha nincs metabond, simán besülhet a főtengely. ez egy hoszabb táv volt.
(sajnos már ment le a nap... így nem voltak túl jók a fényviszonyok)
Persze, nagyon élvezem - normál esetben - hogy ilyen jó hangja van és élmény vele motorozni, amikor üvölt...
De a terepen, a erdőn-mezőn, házak között igenis hasznos - számomra - ha jóval halkabb lenne.
Iszonyat messziről lehet hallani, ha motorozunk... és ez nem jó. Magunkra vonjuk tájvédők, rendőrök, erdészek figyelmét... amiből csak a feszkó van.
pláne amikor jókat robbanik