Képzeljétek, ma keresett a helyi Suzuki kereskedő (motor), hogy van egy RMZ 450 (K8)-as teszt motorjuk.
Állítólag baromi jó a gép (mondjuk a cikkekben is dícsérték).
Valamikor az elkövetkező hetekben majd kipróbálom - csak legyen egy kicsit jobb idő .
Eléggé kíváncsi vagyok rá!
Szia!
Azt egy lemez alátét fogja!Ami elmehet rajta.néha utána kell húzni!(pl ha sárban mentél )megragad a sár erőlködik stb.Hol folyik az olaj?A fogaskrék tengelyéről?Hm?talán ott egy tömítés van de annak nem szabadna.
tegnap úgy jártam a drz-mel, Hogy azt a csavar anyát, ami az első fogaskereket tartja a hején, el hagytam. plussz, folyt az olaj a tengely mögül. Mien gyakran kellene elenőrizni ezt a csavart? Azt nem értem, hogy lazúlhatott meg?
A lánckerék áttétellel kapcsolatban. Ha mondjuk, veszel egy DRZ-t aminek, tegyük fel a gyári áttétele 14/44 akkor az általános iskolában tanult egyszerű kis matematikával kiszámítható egy más áttétel/sebesség értéke.
Tegyük fel, hogy 14/44 aránnyal a végsebesség 130 Km/h. Vegyük azt, hogy nem akarunk terepezni, úgyhogy gyorsítani akarunk a gépen. Beszerzünk előre egy 15-ös fogaskereket, és meg szeretnénk tudni, hogy ezzel milyen végsebességet tudunk elérni.
Képlet: 14:130~15:?
Magyarul. A beltag szorzata (130*15) egyenlő a kültag szorzatával (14*?).
130*15=1950
1950/14=139,28
Kerekítve, az a DRZ ami 14-es első fogaskerékkel 130Km/h –al ment, az egy 15-ös fogaskerékkel 139-et fog produkálni. Természetesen a hátsó lánckerekek számításánál is él a képlet…
Ezt is koszi, erdekes fejtegetes... De ezek marhadraga olajok:D:D Mondjuk elhataroztam h mindenbol a legjobbat adom neki de azer ennyire megse, meg versenyzo se vagyok:D:D
Hi! Előre leszögezem, h nem vagyok szerelő, nincsenek gyakorlati tapasztalataim, csak a netről tájékozódtam:)
Állítólag mindegy, h milyen márkájú olajat teszel bele, ha a viszkozítása és a teljesítményszintje megfelel az előírtnak.
Viszont ami igaz,h a castrolt mostanában (mióta a bp felvásárolta) sokan "szídják". Régebbe az volt az etalon olaj, de mostanra leromlott a minősége.
Találtam egy olajtesztet, bár ebben csak verseny olajok vannak, a drz-be meg nem az kell:) http://www.mami.hu/pdf/Olajtes... http://www.mami.hu
/pdf/Olajtes...
úgy van,hoyg 3időpont és az lesz a elsődleges ami midnenkinek jó :) hozzászólásban írd be magad a listába ahoz a dátumhoz ami al egszimpibb vagy ha mind a 3om jó akkor mindháromhoz :)
SMről azért 2-3óra alatt átszerelsz endurora nem ?:)
itt tessék jelentkezni aki akar jönni és választani egy időpontot ami a jövőbelátással legoptimálisabb azért is van 3időpont,hogyha véletlen az időjárás közbe szólna de reméljük szép enduros időnk lesz :)
kedvcsinálonak 2kép az őszi találkáról .
több kép enduro.extra.hu tessék jönni aki ráér és endurozna egy jót :)
Aztán rossz lesz felülni a dokira.Tapasztalat,nekem volt szerencsém
Állítólag baromi jó a gép (mondjuk a cikkekben is dícsérték).
Valamikor az elkövetkező hetekben majd kipróbálom - csak legyen egy kicsit jobb idő
Eléggé kíváncsi vagyok rá!
Viszont ehhez kell egy új féknyereg is, ugye?
Azt egy lemez alátét fogja!Ami elmehet rajta.néha utána kell húzni!(pl ha sárban mentél )megragad a sár erőlködik stb.Hol folyik az olaj?A fogaskrék tengelyéről?Hm?talán ott egy tömítés van de annak nem szabadna.
Lenne egy eladó SM szettem szét állapotba, 95%os gumikkal Tárcsákkal, lánckerékkel, eladó.
Irányár: 80 mátyás - alkudni kötelező
A lánckerék áttétellel kapcsolatban. Ha mondjuk, veszel egy DRZ-t aminek, tegyük fel a gyári áttétele 14/44 akkor az általános iskolában tanult egyszerű kis matematikával kiszámítható egy más áttétel/sebesség értéke.
Tegyük fel, hogy 14/44 aránnyal a végsebesség 130 Km/h. Vegyük azt, hogy nem akarunk terepezni, úgyhogy gyorsítani akarunk a gépen. Beszerzünk előre egy 15-ös fogaskereket, és meg szeretnénk tudni, hogy ezzel milyen végsebességet tudunk elérni.
Képlet: 14:130~15:?
Magyarul. A beltag szorzata (130*15) egyenlő a kültag szorzatával (14*?).
130*15=1950
1950/14=139,28
Kerekítve, az a DRZ ami 14-es első fogaskerékkel 130Km/h –al ment, az egy 15-ös fogaskerékkel 139-et fog produkálni. Természetesen a hátsó lánckerekek számításánál is él a képlet…
Remélem, tudtam segíteni…
Állítólag mindegy, h milyen márkájú olajat teszel bele, ha a viszkozítása és a teljesítményszintje megfelel az előírtnak.
Viszont ami igaz,h a castrolt mostanában (mióta a bp felvásárolta) sokan "szídják". Régebbe az volt az etalon olaj, de mostanra leromlott a minősége.
Találtam egy olajtesztet, bár ebben csak verseny olajok vannak, a drz-be meg nem az kell:)
http://www.mami.hu/pdf/Olajtes...
http://www.mami.hu
/pdf/Olajtes...
SMről azért 2-3óra alatt átszerelsz endurora nem ?:)
Elvileg feliratkoztam!
március 14 . Sada,Ess,Taki
március 21. Sada,Ess,Taki
március 28. Sada ,Ess,Taki
http://www.motorozz.hu/main.pl...
itt tessék jelentkezni aki akar jönni és választani egy időpontot ami a jövőbelátással legoptimálisabb azért is van 3időpont,hogyha véletlen az időjárás közbe szólna de reméljük szép enduros időnk lesz :)
kedvcsinálonak 2kép az őszi találkáról .
több kép enduro.extra.hu tessék jönni aki ráér és endurozna egy jót :)