de ha jól láttam a tárcsa el van emelve egy adapterrel a felnitől.
Mondom azta k..va.
Pedig most nem spray formátumú olajzást használok a levegőszűrőhöz hanem a "bemosós" rendszerűt. Ami elvileg alaposabb. Csak picit híg volt ez az olaj (ELFa márkája.). Mi a véleményetek?
Ami nekem a jelenség volt,hogy kékült/lilult a fékbetét vasa,tehát az durván túlmelegedett.Ezért gondoltam hogy kompletten cserélem sm-hez.
egyébként nem kell hallgatózni. nekem azt mondta a szerelőm hogy ennyi zajra felfigyelek akkor az ő crf jével nem is mertem volna elindulni. és annak sem volt semmi baja .
de úgy vagyok vele, hogy egyszer kell normálisan megcsináltatni, meg költeni rá, aztán utána jó lesz sokáig.
először nem volt akksivisszatöltésem, aztán egyszercsak elment a gyújtás, és nagy gázra meg közepes fordulattól csak durrogott. Hiba oka meg is lett, a tekercs szétégett, röpke 2 hét alatt újra is húzták, de itt jött a meglepetés. Visszaraktuk és nem volt jó a gyújtás még mindig
Most el kellett küldenem az egész motorom Miskolcra, mert ott van ez a DRZ mester aki a tekercset is újrahúzta, és mondta, hogy addig molyol vele, amég jó nem lesz. Valami az elektronikában nem akarja az igazat, de majd kiderül, epekedve várom én is a fejleményeket...
Először is részvétem:( Én a helyedben először a gyújtást nézném meg. Lehet, hogy bedarálta a tekercseket. Be voltak ragasztva a csavarok?