mindíg mindenki csak az alkatrész árakat hasonlítja össze és az utánajárást, az utánajárás költségét az időt. ezt az energiát lehetne sokkal hasznosabb dolgokra fordítani.
De nem csak ez a lényeg hanem nem kapsz hozzá ugyan olyat, csak hasonlót, a csapokat le kell esztergáltatni (milyen az anyagminőség?) a porvédő szimeringek cseréje nélkül megint csak rövid ideig lesz jó, mert telemegy porral.
Csak ehhez idő kell, mire az ember ezt megtapasztalja, hogy nem mindíg az olcsóbb az olcsóbb.
az mitől barkácsolás hogy megveszi olcsóbban a csapágyat és leesztergáltatja?amit te árulsz azt nem esztergás csinálta?csapágy is ugyanaz csak éppen fele annyiból.
Ez kb olyan hogy ne főzőcskézz otthon hanem menj étterembe.
nekem is lötyögött az rmz-ben,én is azt hittem hogy vége mindennek.De csak a görgök törtek miszlikre,semmi gáz nem volt.Csak a csapágyakat kellett cserélni!elöbb szedd szét aztán izgulj
Még nem szedtem szét a himbát, csak láttam hogy ott is lötyög. Gondolom azért, mert a lengőkarban szétment a tűgörgő és ahogy mozgott össze vissza szét verte a himbában is.
Remélem, hogy a csapok, perselyek még jók lesznek.
Köszi a segítséget.
Helló !
Ma szétszedtem a lengővillát, hogy felújítsam és hát nem csak azt kellene. A himba (kb 25 000Ft) és a teló (kb 5 000Ft) is lötyög.
Szóval valaki tud ajánlani egy olcsóbb megoldást ?
Arra gondoltam, hogy csapágyboltban megveszem a tűgörgőket és a szimeringeket, de gondolom perselyeket nem fogok hozzá kapni.
Aki tud valami jó ötletet, kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm!
De nem csak ez a lényeg hanem nem kapsz hozzá ugyan olyat, csak hasonlót, a csapokat le kell esztergáltatni (milyen az anyagminőség?) a porvédő szimeringek cseréje nélkül megint csak rövid ideig lesz jó, mert telemegy porral.
Csak ehhez idő kell, mire az ember ezt megtapasztalja, hogy nem mindíg az olcsóbb az olcsóbb.