Nemtudom esetleg Mc 'Donalds parkoló, vagy Tesco parkoló, ezeket gondolom te is tudod nagyjából, hogy merre vannak akkor? Amúgy kocsival, vagy motorral jössz?
Majd még írok, vagy legkésőbb csütörtökön felhívlak, hogy hogy lesz pontosan. De ha neked megfelel valamelyik helyszín, akkor írd meg és már csak egy időpontot egyeztetünk.
A helyet majd még pontosan egyeztetjük! Még egy utolsó kérdésem azért lenne
Az összekötő csövet és a hengeren lévő könyököt össze lehet pontosan passzítani, hogy ne legyen hézag közte, ugye? Csak mert írtad, h ez eredetileg E-re készült és az ugye vastagabb? Bocs a sok kérdésért, csak biztosra szeretnék menni!
Majd még jelentkezem.
jó mi?
Meg még annyi kérdésem lenne, hogy kell-e valamit cserélni a motoron esetleg? (karburátorban fuvókát, légszűrőt...) , vagy valamit hozzá állítani, kell-e valamit módosítani a motoron? Észre lehetett esetleg venni valami változást a teljesítményen? Egyenlőre ennyi! A választ előre is köszi!
....de ez nem is lenne baj....én nem teszem vissza a hangtompítót mer így az igazi
néztem az elmult nap termését nem tudom mien kipufogorol van szo,én 50000 vettem egy finstert a barátom sm-jén is az van nagyon komolyan szol mindkettö
egyre több drz van itt somogy megyébe ahogy néztem jo lenne egyszer össze futni többen?
nem a legjobb képek de alakul a gép!