Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehogy,nagy fékkel endúrózol.Nálunk volt egy KTM 620SC meg egy DRZ nagy tárcsával endúrósítva,soha nem volt gondjuk vele
Lehet én is hülyeséget mondok de pl egy gyári sm első telónál (amihez ugye nagy tárcsa van) hogy rakod lejjebb a féket, h elérje a kisebb enduró tárcsát?
szia,mi lelte a hengered?
Hali Belsod.
Semmi extran nincsa abba ha a supermotoból lesz enduro, megoldható az is, esetleg a telón kellhet állítani.
Szerintem az első telódat meg ha terepre mész, akkor érdemes ráhúzni egy telóvédő harisnyát, mert hamarabb könnyezni fog az olaj belőle.
Heló! Ez lehet hülyeség amit írok+nincs is drz-m. Ne szóljatok meg! Mindenki aki vesz az enduróba vesz sm szettet, de sm-be enduró kerék meg gumi az nem passszol semmiképp? Meg az első telón nincs rajt gumivédő de ha rálocsog a sár meg minden sz*r akkor nyekk az sm telónak? Előre is köszi (csak érdekksségként kérdezem)
sziasztok!jelentkezne valaki akinek a drzben nagyobb henger van (430-as).sajna hengert kell cserélnem és a szerelőm győszköd ha már lúd legyen kövér alapon tegyük bele ezt a hengert!csak előtte lenne pár kérdésem akinek van ebben már tapasztalata!köszi a jelentkezést!
Hali!

Nekem volt egy 600-as DR-em. Teljesen meg voltam vele elégedve, mondjuk az előttem levő gazdája is normálisan karbantartotta. Annyi baja volt nálam összesen, hogy egyszer elfojt az olaj a hátsó telóból...mondjuk előtte annyit kapott, hogy nem is csoda... :)
Szóval szerintem nem egy rossz választás, nekem csak az nem tetszett benne, hogy nagyon nehéz, ráadásul még kifejezetten orrnehéz is... :(
Ilyen is volt... :))

Szabi46 te talán még tudod is, mi volt ez... :)
Helllo bár én jász nagykun szolnok megyei vagyok de nem tartom rossz ötletnek itt a környéken egy darab nincs drz-ből jólenne vmi találkozót össze hozni!
köszönöm
oké...amugy gratulálok a KTM-dhez!;) igazán gyönyörű motor
ALBERT van rajta, majd lesz videó is hamarosan....
Milyen kipuff van fenn a ktm-den? ha jól látom h Devil?
csinálnád hangtesztet róla;)
halli! érdemes 600-650es dr-tvenni? fentartás,hibák? köszi
sziasztok keresnék drz,vagy dr 350 bontott komplett blokkot.
nem, azt nem pedig jó lett volna
Mert nemreg neztem hasznaltauton:D sm szettet is vetted hozza?
miért kérdezed ?
de igen
Ez az Exc nem Ajkarol valo?
Szia Orimoto
Mennyibe adnád az index kapcsolót?
Nekem a motor eldőlt és letört a kapcsoló.
Előre is köszi.
Jóvan....csak azt irtam hogy én kb mikorra tudok odaérni...korábban nem....szóval jó a 4 óra környéke...
Ok! Akkor majd csütörtökön felhívlak, valamikor délután, vagy este fele. Én 2-ig dolgozom, de sajnos van mikor kicsit kinyúlik a munkaidő 3-nál előbb nekem semmiképpen sem jó sajnos. Legyen inkább 4 óra, ha neked is megfelelne? De majd még hívlak akkor! Üdv.!
Bármelyik jó...legyen a tecsó...és akkor ott nem gond ha brummmogtatunk ....ezzel meg is válaszoltam a következő kérdésed is
Ok, majd jelentkezz...
Úgy tervezem hogy olyan 1-2 órakor indulok pestről...szóval forgalomtól függően kb 1,5óra és ottan vagyok...de majd a részleteket megbeszéljük...
Szija!

Egy yoshimura rs-3 slip-on dobról van szó...60környékén árulom...ez is jól zsól ám
Jó kis dr-z tali jó is lenne az...