Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van)beszámolok dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
Sajnos voltam olyan naiv, hogy azt gondoltam, a kilométeróra spirál felső végénél van valamiféle biggyesztés a bovdenen (más motornál már láttam ilyet), ami nem engedi kicsúszni. Ezért amikor betettem az SM kereket nem kötöttem be egyből, hanem mentem gyorsan pár kört amint rögzítettem a kereket, és mire hazaértem sikeresen elhagytam...
A kérdésem az, hogy van-e esetleg valakinek eladó, vagy tud-e valaki spirál készítőt, illetve honnan érdemes beszerezni? (elég lenne a spirál, a tok megvan).
Sziasztok valakinek nincs elfekvőben egy olyan jobb oldali kormánykapcsolója mint amilyen a képen van, mert szivesen megvásáronám ezt a fajtát sajnos elég nehéz beszerezni, és az enyémet elég szépen lerottyantottam
Sziasztok,
400 sm első fékrendszerének átalakításához kérnék tanácsokat,ugyanis eléggé halvány a gyári fékek ereje.Legalábbis nekem nem elég.
Elegendő ha a felső munkahengert cserélem, vagy esetleg valamelyik sportmotor féknyergét fel lehet valamilyen konzol segítségével szerelni.Azt hiszem négy dugattyús kellene,bár a méretek eléggé behatároltak,mert a 4 dugattyús nyereg esetleg nem fér be a küllő felőli oldalra , ill hozzáér a küllőkhöz!
valakinek valami ötlete, tapasztalata?
Köszi!
Sziasztok! Van egy eladó rendszámtáblatartóm, indexekkel és prizmával DRZ-re. Nekem S-esen volt. A jobb sarkát megolvasztotta kicsit a kipufogó, attól használható csak kicsit csúnya Üdv.
szia Gyula!
Írtad a hirdetésedben a segédvázat.
Ha az az ami nekem kell akkor érdekel mindenképp.
Egy személyes a motorom és 2 személyesre akarom csinálni.ha van rajt hátsó lábtartó felfogatás akkor jó lenne nekem,meg persze hátsó lábtartó is kellene ha van.
Várom visszajelzésed!
Kösz üdv
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van)beszámolok dr 650 se re való sportdob csere érdekel...