Bocsi, de nem értelek! Én nem egy nyeles körmös kulcsot csináltam, hanem egy dugó formájú körmös kulcsot, épp olyat amilyet a szereléshez kér a leírás. Pont azért hogy a leírást követve tudjam csinálni a javítást, és a megadott értékre lehúzni a csapágyat. Azt pedig a leírás szerint 45 Nm. És ha megnézed még egyszer a leírást és az ábrákat, akkor pont úgy megy a folyamat ahogy én anno csináltam, és leírtam.
Turn the steering stem lower bracket above five or six times to left and right so that the bearing seat properly. Loosen the steering stem nut 1/4-1/2 of a turn.
Note:
This adjusment will vary from motorcycle to motorcycle.
ha igazán jó dugót akarsz a gyári méretű hengeredbe, akkor a vertexnek van drz kópia dugója! nagyon jóóóóó! úgy ment tőle a motorom, mint az állat! Olyan gázreakciója lett tőle, hogy bekaki! ha érdekel megvan még a doboza, lenézem a tipusát! hajszálvékony gyűrűk is közrejátszanak szerintem hogy annyira harap!
Bocsi, de nem értelek! Én nem egy nyeles körmös kulcsot csináltam, hanem egy dugó formájú körmös kulcsot, épp olyat amilyet a szereléshez kér a leírás. Pont azért hogy a leírást követve tudjam csinálni a javítást, és a megadott értékre lehúzni a csapágyat. Azt pedig a leírás szerint 45 Nm. És ha megnézed még egyszer a leírást és az ábrákat, akkor pont úgy megy a folyamat ahogy én anno csináltam, és leírtam.