Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Bocsi, de nem értelek! Én nem egy nyeles körmös kulcsot csináltam, hanem egy dugó formájú körmös kulcsot, épp olyat amilyet a szereléshez kér a leírás. Pont azért hogy a leírást követve tudjam csinálni a javítást, és a megadott értékre lehúzni a csapágyat. Azt pedig a leírás szerint 45 Nm. És ha megnézed még egyszer a leírást és az ábrákat, akkor pont úgy megy a folyamat ahogy én anno csináltam, és leírtam.
Heló Sanyika!
Az én tartályom is el van repedve,csinálok egy újat aluból.
Kell neked is?
.......ezek után használod.... öö izé.. diszpláziásos vagyok? hhehe.. nem csak hülye:) bocs
ezke után hasnálod a speciális szerszámod arra, hogy ne mozduljon el az előbbi beállítás, a rögzítőcsavar 45nm-es lehúzásánál.. Itt hibáztál.
Turn the steering stem lower bracket above five or six times to left and right so that the bearing seat properly. Loosen the steering stem nut 1/4-1/2 of a turn.
Note:
This adjusment will vary from motorcycle to motorcycle.
oh jeee!
Én Castrol power 1 racingot teszek bele!
2litert, szűrő cserével persze!
Üdv!
Tud nekem valaki segíteni, hogy drz-400 E-be milyen olaj kell és mennyi?
Köszönöm!
ugyan nincs mit! az adatlapomon van telószám, bátran tárcsázd, hétköznap du 3 után 7végén mindig műhelyben vagyok. Spanyol DRZ-ket csinálgatok :))
Köszönöm srácok a segítéget!
juicecooler, köszönöm a lehetőséget, majd egyeztessünk egy időpontot!
Általában az összes motorkereskedő a pinkmotorstól szerzi be ezeket a cuccokat...náluk van mindenféle márkájú dugó+ezaz...
gyere el egyszer hozzám, és megmondom neked mi zajong...
ha igazán jó dugót akarsz a gyári méretű hengeredbe, akkor a vertexnek van drz kópia dugója! nagyon jóóóóó! úgy ment tőle a motorom, mint az állat! Olyan gázreakciója lett tőle, hogy bekaki! ha érdekel megvan még a doboza, lenézem a tipusát! hajszálvékony gyűrűk is közrejátszanak szerintem hogy annyira harap!
bizony, a pink-nél van minden... lánc, hajtókar, dugattyú! Hívd őket bátran, és mindenben segítenek! asszem még tömítéskészlet is van DRZ-hez nekik..
Helló Dávid!
Megvan még a kipufogó amit nemrég linkeltél,egy kék színű drz-n volt és olyan barnás vagy bronzos színe volt?
3+ posta ok ?
Hogyé a gyapot?
De van Wössner- ük is!
Köszi!
ja és még egy profi kipuff gyapotom is van :)
sziasztok van 2 eladó hátsó lánckerekem drz-ről megmaradt
az eggyik 44-es vas a másik 50-es alu 8000 lenne a kettő
BUÉK
Vigyél el magaddal olyan személyt akinek van-volt már DRZ-je,de a blokkba ő se fog belelátni
értem,és mire érdemes figyelni ennél a tipusnál?motorjára gondolok,mert a többire ugyanúgy kell,lánckerekek lánc fék stb.
Képeket nézve ez az E-s csak valószínű hogy S-s segédvázat tettek rá,blokkról ha volna közeli kép+a karbiról az még segítene.