Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nem érdekel valakit egy Finster dob?
én sokkal ügyesebb vagyok nekem csak a felni egyenesedett ki egy kicsit
jövő hét végén el is nézhetsz erre a rettenettel, tudok pár jó helyet ahol le tudod tesztelni a kitartásod
nagyon nem kell parázni, mert idén jó ha 500km mentem a hondával, szóval ki vagyok esve a rutinból
Miért beálltál az Opel-al a garázsba?
Ha valaki te első kézből tudod milyen tökösen tudok kanyarodni,egészen a mentőig
Továbbá lenne 1-2 cuccom drz-hez.

Namura talptömítés (új)2500
gyári villarugó 4000/pár
első sárvédő 2000
48-as hátsó lánckerék 1000
kipuf hővédő 2000
kipuf összekötőcső 7000
Hali .
Lenne 10W50 4T ELF olajam 2rugóért,ha valakit érdekel.
Nem a hegyekben fogja,hanem az első kanyarban....
Tudod mi az? Ami a garázsomba áll narancssárga-fekete színben.Naz az ócskavas még most.....
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Majd maszatolok rá egy csomó szénszálas izét aztán szebb lesz mintha újjávarázsolnám a szalagról lefele
azt hagyd a fenébe, rendelj be egy gyárias idomszettet fagyizni menni, a többit meg apródonként leszaggatod a hegyekben
De nem a turbójával van gond hanem a küllemével
nem az a turbózott cucc lett?
sziasztok. motor vásárlás elött állok, és kinéztem egy dr 650 rs-t...kell valamire különösen figyelni ennél a típusnál? előre is köszönöm a válaszokat.
Még egy rakás ócskavas de ha kellő kitartással turnézok rajta egész télen még lehet belőle valami
akkor lehet edzeni, tavaszra meg összehozunk valami ütőset
Akkor összejött a csere.
Legközelebb megnézem azt is nálad...
Környe vagy Tatabánya.
Maga a fordulatszám mérő műszer volt rossz.
erre találták ki a deknivédőt, csak ráragasztod és nem tudja benyomni a fékkar/váltókar a dekni oldalát
És hova kellene eljuttatni a műszerfalat?
Mit értessz műszer alatt?
Sziasztok tegnaptól hivatalosan is drzgrande lettem
belenyúltam egy összetákolt gépezetbe, és most nem győzöm vakargatni a fejem. olajpumpa, vízpumpa... meg ami lehet, minden megadta magát...
(drz blokkos kawasaki kfxről lenne szó)
Attól függ mennyire szopós.
Egy kolléga óráját pl 5be javítottam, de ott műszert is kellett cserélni...