Na összeraktam a gépet, most működik. Viszont a kipufogó marhára durrog :) Nem tudom, hogy az új gyertya miatt van-e. A japók meg átbasztak, mivel a benzin csapot is szétszedtem és az On állásban Off volt - eddig nem is értem hogy kapott benzint -, a Pri állásban meg tartalék módban van. Most így használom. Nem értem ezt a benzin csapot, a csap fedele ahol a feliratok vannak szerintem szar, meg az ütközője is rossz helyen van. Felfele lenne On állásban lefele tartalékon és balra vízszintesen zárva. Ha vki szenvedett már ilyesmivel, az megoszthatná a tapasztalatait.
Nem kell légteleníteni, valószínű eldugult a benzincsapod. Engedd le a benyát két csavar fogja a b.csapot kiveszed kipucolod, mosd át a tankot is és érdemes a karbi úszóházából is leengedni a dzsuvát.
Anno olvastam egy hirdetést, hirdettek egy DR600-ast, berugós volt, írta az eladó srác ha nem vagy 90 kiló ne gyere nem tudod berúgni. Úgy nevettem mint az állat.
Lehúztam a benzincsövet az adagolónál majd levettem a tankot. A karburátorból is folyt ki üzemanyag meg + ami a csőben volt. Nem lehet ezt valahol légteleníteni egyébként?
Eddig semmi probléma nem volt. Levettem a tankot az igaz. Holnap lemegyek, leveszem a tankot - tele van nyállal - elfordítom full állásba és megnézem mi történik, majd elfordítom tartalék állásba és majd kiderül. Addig is köszönöm szépen hogy segíteni próbáltok!
Ha el van dugulva a benzincsap (nem tudom eldugulhat-e), a benzin nem folyik csak csöpög. Mikor beindítod tele a karburátor és indul szépen. Mikor egy kicsit jár, a karbiból fogy az üzemanyag, és nem pótlódik utána. Leáll a motor. Közben a azért szivárog a benzin, újra megtelik a karbi és újra indul. Így érthető? Menni mentél vele?
Olvastam hogy mennyire kell meghúzni, de nem akartam nagy duhaj lenni, nyomatékkulcs híján. A szervizkönyv 11Nm-t ír. Lehet hogy még húznom kellene rajta 1 kicsit?
Sziasztok!
Van vkinek ötlete hogy gyertya csere után miért fullad le a gép? DRZ 400 SM. Szívatóval szépen elindul 1 perc után visszanyom és az alapjárat szép lassan elkezd csökkenni, majd lefullad. Ha a benzincsapot tartalék állásra teszem akkor megy a gép rendesen, de iszonyatos durrog a kipufogó, ha megyek vele. Ha menet közben kinyitom a benzincsapot Full nyitott állásba, akkor szintén lefullad. A meleg motor is csak szívatóval hajlandó beindulni. CR8EIX Íridiumos gyertyát tettem bele.
Mit csináltam rosszul? HELP!
mert pl a yamahának a "hátulja" a mérvadó a hondának meg az "eleje"
én meg sokszor azt sem tudom hová tekergetem őket