Megvan, köszi! Meg is rendeltem, kuplung bovdenjük viszont nincs, csak 2-3 hét mulva lesz. Az enyémen meg valami sufnituningolt vacak van, az is megadta magát. Valaki meg tudná mondani egy88-89 évjáratú DR600 kuplungbovdenjènek a mèreteit? Csináltatok hozzá egyet.
Összefoglalom, hogy a DRZ generátorról mit sikerült összeszedni eddig:
A DRZ-ben egy körmös pólusú, állandó mágnesű generátor van ami 3 db, 120 fokban eltolt, 3fázisú csillag pontú tekercselésből áll.
(Azaz egy állandó mágnes gerjeszti fel a generátor állórész tekercseit.)
- gyári menetszám: 48
- gyári zománchuzal átmérő: 0.80
- tekercs belső ellenállás: 0.5 - 1.25 Ohm
- külső átmérő: 93 mm
- belső átmérő: 35 mm
A DRZ generátor max. névleges teljesítménye specifikáció szerint 200 W, 5000 1/min fordulaton.
Sziasztok!
olyan segítségre van szükségem, hogy mi a drz400s gyári generátor tekercseinek menetszáma és huzalátmérője? Vagy egyszerűbb lenne, ha valaki kölcsön tudna adni egy generátor állórészt 1-2 napra, hogy a mérnököm megsasolja...nagy segítség lenne, köszi
Az egész gyújtást átraktuk Doriánéból,amit ismét köszönök..először CDI-t,majd a fél gyújtó tekercset,jeladót...ugye előtte ami már megvolt: karbi,légszűrő,szelep,de nem lett jobb...a Dorián karbijábol át lett rakva alul az a kis elektromos vákum szelep,ami úgy néz ki mint a simokon a kondi..nahh miután ez átlet rakva,a Dorián motorja is ugyan ezeket a tüneteket produkálta,nem pörgött ki,nem ment 100-nál jobban nyélen..ami a hiba volt,ez a kis vákum szelep ahová vissza megy,a karbiba,ott van egy kis gumi gyűrűcske,ami elfordult,kicsúszott a helyéről. Jól meg is szívatott a szerelő.felhív: van egy jó,meg egy rossz hírem..meg van a hiba,..na mond..a Dorián motorja ugyan ezt a hibát produkálja most mint a tiéd,miután a tekercseket átraktuk..mondom,valami zárlatos,és szét b@szta a tekercseket?..ja az van..de megnézte 60e az új...na mondom f@sza,akkor mindjárt kettőt is kell vennem egy Doriánnak,egy nekem...lehangoldtam egyből..majd benyögi h szivat,meg van a baj.. :)
Szia!
Hihetetlen hogy ilyen egyszerű hiba volt...ne de erre rájönni..ha nálad nem jön ki,szerintem sose jön rá mi a baj.Nagyon köszönöm a segítséget!Azért jó h a tiéd is meg lett bontva,legalább be lett ragasztva a gyújtás,mondta h 3 csavar már kivólt lazulva,és mint tudjuk ez a tipus hiba,tud csúnya dolgokat csinálni.
Sziasztok!
Van most egy olyan problémám, hogy a benzincsapom (vákumos) átereszt és befolyik a benzin a karterba. Tud valaki esetleg felújító szettet hozzá vagy olyan benzincsapot ami nem ereszt át?
2007es SM-be kéne. Köszi a segítséget!
Köszi.