Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első képen lévőkre lehet kérdezni árat?
Holnap Dobogókő valaki?
06-30/411-21-94 ;)
"madár odúba fotómasina és társai"
Nemá merre
Nagyon Köszönöm!

Ha esetleg valakinek van eladó hátsó kereke pest közelében a dr-z400 kukac hotmail.com-ra vagy ide jelezze. Köszönöm.
ezek plusz szivacsosok
154 mm
Hello, valaki tudna segíteni egy picit? DR-Z 400ason kéne megmérni a tárcsa és a lánckerék belső oldala közti távólságot (az agy szélességét). Előre is köszönöm.
Hasonlít, akár az is lehet.
Sziasztok!
Van egy szett Mitas E07 gumim első:90/90-21 70%, hátsó:130/80-18 50-60% amit eladnék, ha kell valakinek...
Bp.-Kalocsa, Bp.-Gyöngyös vonalon személyesen is, amúgy meg ha érdekel valakit küldök fotót...
Hali

Tud valaki eladó rmz450-es dobot?
jó árban van, akkor inkább még szétszedem félévente egyszer
Bizony isten régebben találtam valamelyik webshopban, de most az istenért nincs. Talán ez: suzuki féklámpa kapcsoló
Én már kétszer is szedtem szét, de nem az igazi, hiába takaritottam ki.... honnan lehet ilyet venni újonnan? (nem suzukitól)
Az anyjukat köcsögök
Tévedés, a csavarokat én tettem bele, gyárilag a műanyag csapoknak a feje van szétlapítva. A csavarokat azért tettem bele, hogy lehressen legközelebb is javítani, ha kell.
Olyanom nekem nincs gmail-os vagyok
Ez még a jobbik eset mert javíthatósra csinálták csavarokkal meg minden.
De van az mikor kiönti műgyantával és beletesz valami idióóta beszerezhetetlen diódát aztán tényleg van a jó állapot meg a rosz=kuka.
Ennyi erővel mindent szigetelni kéne a világításkapcsolótól elkezdve mindenig.
El kell fogadni hogy ez is egy karbantartást igénylő alkatrész csak nem mondjuk 5-évente,de nagyon ügyes voltál hogy megcsináltad Gratula
Szeretném megérni, hogy a világ újra a minőség és tartósság felé forduljon, ne pedig a fogyasztói társadalmat majmolja.
Szerintem ez a terep dolog kicsit túl van lihegve itt mindenhol csak olyan van csak aszfalt színű meg táblák vannak a szélén
Bár mióta endurom van nekem minden út Ausztria szintű és az összes sportmotoros haveromat a leggörényebb mellékutakra viszem így kompenzálom azt a 100le mínuszt amiben vagyok
Mert sokkal drágábbá tenné az alkatrészt mint amibe egy új kerül és lássuk be hányszor megy tönkre egy motoron 10-évente.
Ezt hallottam mar mastol is, ugyhogy nem is eroltetem. Leesztergaltattam volna.
Dr600-ban nincs is gyorsító! (Legalábbis én még nem láttam.) De haverokéban sincs. Csak a helye.
De hogy akarod legyártani?