egyedül nem is mernék megvenni egy gépet...
és azt írták hogy az európai változatokat viszafolytották 50 le-re,a japánok eredetileg 59le-ek voltak,de akkor a vc az a visszafolytatlan európai változat?
hát de ha így is kiadták európában is akkor minek folytották vissza....
és azt olvastam 93 óta nem változtattak rajta semmit....legalábbis azokon amiket itt kapni lehet, csak 95-től kezdve már csak olyanokat adtak ki amik folytatlanul is csak 50le-ek...akor 93-95 közötti jöhet szóba csak.....vagy a vc-t utána is gyártották 59le-vel...
hát ez picit zavaros........
nem vészes, ahogy vesszük..a lényeget már megcsináltattam..(oldaldekni megrepedt, kkar, index, bukókeret csere volt) a tankot kell mázoltatni meg kalapálni...a plexi karcos de nem foglaozom vele az idomot szintén lepucolják egy kis helyen...ennyi..a hétvégén a garázsba letötem a fékkar végét, ugyhogy ez is :-))
Odamentem begurultam leszedték megcsinálták vittem el. Kb. 2.5 órát vett igénybe mert gumit nem ők rakják a felnire, ahova vitték ott meg vmi gáz volt, lényeg h csodák csodájára 1órát fizettem csak ki, gumi csere mellett még megkértem h egy kcsiit kukkantsák meg h minden jó e. Szóltak, hogy a fékek el vannak kopva le kéne cserélni, mondtam, hogy oks másnapra ígérték, hogy hoznak fékbetétet, hoztak. Beállok kb 30 perc meló. Előre mondták az árat. Amikor fizettem valahogy a 30perc óradíjt nem számlázták bele. Apróság de mégis. MEg volt még láncfesz állítás azt is letudták gyorsan, srác szépen elmesélte, h mire figyeljek. És még most se akartak lehúzni. Meg is voltam lepve. Amúgy nem tudom, hogy milyen alkatrészekkel dolgoznak. Fékbetéten láttam, hogy az más fajta amit eddig belepakoltak.
Nem akarok beleugatni, de a tesóm barátja felnit akart krómoztatni és picit utánnajárt a dolgoknak. Nem igazán tudom a részleteket, de a LÉNYEG magyarországon nem tudnak normálisan krómozni
Én a polírozást javasolnám... Nem feltétlen a házit, pl. itt nyíregyházán 3000Ftért csináltak volna meg egy dobot, kicsit több gondozást igényel, de legalább nem pattogzik és szép.