Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez beépítős? Úgyértem , olyan, mint a GS-eden van?
kép
OK... és a szifilis lesz a grátisz?
Minnyá lefotózom!
Akkor kevesebb bukás is elég, viszont akkor van nekik inteligens cicájuk is!(inteligencia)
képet nem tunná?
Már télleg összedobunk neked vala mi ócska cigányluvnyára! Csak hogy megkönnyebbülj már a "terhedtől"!
Nem árulta el az árát, ajándékba hozta! Tőle informálódj!
Honnan van neki, mennyié? Engem is érdekelne.
Általánosba nincs kolesz................az csak szakközép, szakmunkás lehet....vagyis 14 felett vannak:-))))de ugye van köztük gondolom végzős, 18-asok is
Motoros, vízmentes, N.Tibitől, alias Darázstól kaptam, lengőbiztivel!
Vagy csak örül, hogy kicsit békén hagyom!
Van már szivargyujtód? Ha igen, milyen? Sima autós, v motoros vízmentes?
Csak egy-két nap az új varrat miatt, hiszen a csont már egyben van!
Hogy beszész, Teeeee! Ani majd jó megver!
sömmi majd mikor ez a Bajás mulatság lesz lehet tiszteletem teszem felétek én is... csak 60 km otthonról... addigis rakok fel egy GS-es képet, hogy ne nézzetek ki
Há minek vitted szervízbe? Csináld magad!
Csak találunk olyan csajt, aki már 4X bukott!
Úgyse magas röptű beszélgetésre vágyunk!
Akkor aggyá neki!
A vaskivét után megint pihi!
Ha elkészültél kérünk képeket!
Hadd lássuk Oszi Bá munkáját!
Mámmegint pedofilkodsz? Ez egy általános iskolai kolesz.
"estét mindenkinek!

Lhoztam Nyuszitól 2 garnitúra csövet.

KÖSZÖNÖM Dzsoki Bácsi! Egyelőre ma csak "mellépróbáltam", szerintem holnap TÖKÉLETES lesz! Mire Tibkin érte jön az enyém már "bukóképes" lesz.
Köszi:
Dzsoki a szervezést, szállítást!
Nyuszi: a hitelezést! , és a speditőrséget
Oszibá: a korrekt munkát!

Más:
Gyerekek, hogyan van az hogy novembertől februárig több lét visz el a GS, mint a másik pár hónapban?
1 pár új papucs, tél előtt szervíz, oldaldobozok vassal, bukócső, apróbb (pár 10-ezres) ruházati kellékek
Ez tényleg nem a szegények sportja (sajnos).
De mindezeken felbőszülve, asszem számonkérem rajta, és nem hagyom nyugodtan pihenni!
Várom a forgalmi cserét! Már tök ideg vagyok! Még ha nincs is motorosidő, akkor is inkább lenne itt a garázsba! Legalább szerkeszthetném rá a GPS-t, meg a szivargyújtót!
Al ábam gyógyulgat, ma a doki azt mondta, hogy két hónap múlva egyeztetűnk egy időpontot a vasak kivételére. Addig is nyúzzam ahogy csak bírom, futás, úszás stb!
hát ezt gyünyürűen megfogalmaztad! meg sem érdemlik azok a mocsadékok, hogy így beszélj róluk.
Ha franciaágy akkor meg a moccal:-))))

Elleneben ha Zimacs intézkedik, akkor szólhatna, hogy ár szabad, jóbőr is maradhatna helyben:-))))
Ne legyen már kanparti:-))))