, jelentem tisztelettel hétfőn is volt szerencsém gurulni... Tudom, bekaphatom, de voltam olyan mákos, hogy délben elléptem melóból, így 1 körül már húzhattam a gázt. Kicsit felszökkentem észak felé, épphogy beugrottam Nógrádba, de le kell vonnom a következtetést: erre még mindenképpen el kell majd jönnöm. Bp- Aszód - Berceli volt az út, vissza Vanyarc felé (jó szar utakkal). Püspökhatvanban nagyon szép faragott szobrok voltak, Acsában pedig egy kicsit omladozó, de meglehetősen vonzó (Prónai) kastély állt a dombon (ahol az egyik szárnyban iskola üzemelt). Szóval erre a környékre még vissza kell térnem egy nagyobb Nógrád megyei kerülővel. Néhány kép Püspökhatvanból:
) - Olaszország (Cortina, Pordoi, Bolzano) - Ausztria (Glossglockner, Maria Zell, stb...) volt az útvonal, végülis 4 nap alatt 2400km. Gyönyörű volt. Én még láttam a Glossglocknert, aminek nagyon örülök (ugye tudjátok, hogy pár év és elolvad??? Sietős megnézni...
) Óriási élmény volt ez a túra, fennséges tájakon az ember teljesen ki tud kapcsolni. Mindenkinek KÖTELEZŐ!
, állitolag a szélvédelem hiánya miatt elkezd remegni a kormány,majdnem ledob a gép,de ha ráfekszem a tankra elmulik.normális vagy valami gond van???
papir szerint,azt mondják,hogy csak papir szerint,a gyártó ügyeskedése korlátozott jogsival lehessen vezetni... amúgy 35kw-os??? ilyen létezik???
A Rateszé egy régebbi modell, és lehet, hogy a gyár változtatott a kipufogón.