Jóvanna, értem én a problémát, de akkor hogy kéne hívni a törpenyulakat? "Kicsitikisebbmintaházi" nyúl ?
Egyébként az a nyuszink, amelyiket megölt 1 rohadék szarka, akkora volt mint egy "kamasz" kölökmacska. Feleakkora mint egy normális nyusz. Szóval ha ez a méret nagy, akkor nincs mit tenni mint nyúltalannak maradni ...
két Bak volt......apja-fia...........
Eleve csak 1et hoztam volna, mivel apja-fia....ráadásul nem összeengedhetők.....
De igencsak elkámpicsorodtam, mikor megláttam mekkora.......
Szóval nem.........
Nem kell nekem nyúúúl! Micsinálnék vele? Gondolj bele: egyszercsak jövök haza, és itt rotyogna holmi lében a nyuszikám! De annyira édesek voltak, hogy ott álltam előttük vagy 20 percet, és visongtam, mikor ugrándoztak!
Nyulakból miért nincs ilyen
Van emeletes szarvas/őz(?) is:
Jajj de nagyon komoly
Dooorcsi: attól tartok én is, hogy a megacool2-n a nyuszek roytogna a fazékban.
Egyébként az a nyuszink, amelyiket megölt 1 rohadék szarka, akkora volt mint egy "kamasz" kölökmacska. Feleakkora mint egy normális nyusz. Szóval ha ez a méret nagy, akkor nincs mit tenni mint nyúltalannak maradni
Eleve csak 1et hoztam volna, mivel apja-fia....ráadásul nem összeengedhetők.....
De igencsak elkámpicsorodtam, mikor megláttam mekkora.......
Szóval nem.........
Ez tetszik! Várjuk a jelentkezőket!
Mentem haza, relaxálni...
3-4 éve volt nekünk sima vágni való nyúlunk....nagyobb volt mint az akkor még meglévő Chivuavua-nk:-)))))
De akkor viszont miért hivják törpének?
Az Én nyelvezetem szerint a törpe az fele....vagy kisebb mint fele méret..........
PL Uszkár, Snauccccccccccer......
Vagy a ló és a Póni
Pl egy normáls Snauccer kb a derekmig ér.......a törpe meg egy kis nikkelbolha (akkora mint egy pincsi)
Szóval itt nyer értelmet a TÖRPE jelző:-)))))
De persze ha kialakul valami AKMT-s favágó túra, megpróbálok elmenni. (És nem az ellenkező irányba...