azért én szeretem látn, hogy m van mögöttem, és most csak az 1/3 tükröt látom. Ezen változtatni kell hamarosan.
Asszem a 6os lesz az első amire állítom.Aztán majd meglátom ! Gs Teddy ! A lapomon azért van kék gs 500,mert nekem már volt egy! 2003-ban vettem,de sajnos 2005 okt. 13-án volt egy balesetem és akkor törötten el kellett adnom! A fekete pedig a következő lesz ! Remélhetőleg jővő hétvégén hozhatom el a kereskedésből ! Még egy kis papírmunka és változtatás kell ! A gyári fekete kormány nem tetszett és helyette gsr 600 króm kormány lesz rajt,illetve sv 650 tükör és a blokk oldalán lévő átlátszó müanyagot cseréltettem le olyanra,mint ami a 2003 szérián volt ! Nekem az jobban bejön,hogy fekete alapon van benn a suzuki felirat !
. Égőkészlet, eü csomagmeg egy rongy a zörgés ellen. Felelőtlen vok, vagy hülye? Esetleg együtt a 2? no, akkor maradjunk ennél a témánál. ehhez legalább Blue is hozzá tud szólni
)
)
Nem szeretek egyedül sört inni... ha már vár, akkor legyenek ott a haverok is!
Egy 10 db os zsebkendő tasakjában elférne. Ha jól emlékszem, van benne ez a rugóstag állító szerszám, egy 6-os imbuszkulcs, egy villáskulcs (nem tudom hányas), és egy csillagcsavarhúzó... Én is csak egyszer néztem meg.
A defijavító készletet pedig Ispán be is mutatja az AKMT oldalon, amikor operál.
(multimédia)