Na, szerintem jól okoskodtam.
Valszeg nekem csak 20×20 lesz, de lehet, hogy cső (az van itthon)
Tehát a középső tartó maradt a régi? Én úgy látom.
2-es kép: a nyíl hegyénél lévő vas (majdnem L betű) akkor nem támaszték, hanem az oldalso doboz platni tartója? Így az 1-es kép szerint nem is kell?
Én viszont a felső tartót mindg fenthagyom - ha csak a 2 oldaldobozt viszem - akkor is, mert azon szokott piheni a bukeszom- és az az a hely ahonan még soha nem eset le:-))))
A tükör-kormány-tank-ülés már nem ez a hely:-))) Ezért van ilyen szépen kifestve mindegyik:
20x30?
Ez nekem azért ilyen, mert a szomszéd ingyen adta az anyagot.........ezzel pedig ilyenre sikeredet......
20x20-as anyag is bőven elég, de azt az 1cm már ugyse veszed észre...............
No ez az új doboztartóm..... (1-es kép)
A felső tartó alatt átmgy még egy vaslemez (ez nekem MG-AL ötvözett)....amire 2-2 réz könyökkel fel van fogatva a doboztartó.........
Tehát lehet külön is CSAK FELSŐ DOBOZTARTÓ vagy CSAK 2 OLDALI DOBOZTARTÓ........
a többi képen az a tartó van amit eladtam Bexnek most pedig az új tulajnál van.......
Ez is 2 részben van, de az oldaldobozokat csak a felső konzollal együtt lehet használni, hiszen a felső doboz konzoljához kell csavarozni az oldal elemeket.......3 helyen:
1., a hátsó lábtartót meg kell furni.....
2., a felső konzol közepén elől....
3., a felső konzol hátulján......
Ha nem lesz időd erre ma, nem gond. A tervezgetés ideje van még csak.
A Durung jelzővel nem sértegetni akartam a géped! Átfogalmazom: nem túlzottan erős az anyag? Sztem a 20×20-nak elégnek kell lenni.
ha hazaértem kb 3 óra múlva és van időm MA akkor részletesen leirok mindent.......
Amugy 20x30? hát nézd meg az Én feéső konzolom.....szerintem egyáltalán nem "durung"......
Az oldal dobozokké meg ha jól emlékszem 15x15-ös volt.......
Lassan beindítom a doboztartó-készítő projektet. 48-adszorra is átnéztem a karbantartás c. rovatot, talán mondhatom, hogy képben vok. De pár kérdéstől nem menekülhetsz!
Kezdjük! A multkor említetted, hogy átvariáltad a rendszert. Csak hogy jól látom-e: a leírásban a régi van, amiről múltkor küldtél képeket, az az új. A kettő közti különbség lényege, hogy a régi tulajdonképp egybe van építve,egy felfogatással a majrévasnál. Az új pedig a két felfogatás miatt külön-külön is használható. Jó eddig a meglátásom?
Továbbá a hátsó (középső)tartó 20×30-as zártszelvény. Nem durung egy kicsit? Nem túl vaskos? 15×15-ös nem elég, hisz meg van támasztva?! Vagy az új már nincs? Esetleg 20×20?
Egyelőre elég ennyi kérdés, ha már ott tartok, majd lesz még.
Szia! Igen, az az, ugyanarra gondolunk. Alvázszám alapján rendelték meg, nekem K3-as motorra kellett, de sejtésem szerint nem lehet különbség a kettő közt. Egyébként Blue ajánlotta a boltot. Üdv!
Szia Rebel!
Az a baj, hogy nem tom, melyik oldalon van a gyújtás(még nem kellett )
Én a jobb pldalon, az olaj beöntő alatti, a blokkon lévő "kitüremkedésre" gondolok, SUZUKI felirattal.
Az az egyszerű kis műanyag kör alakú "dekli", 3 csavar fogja, nekem szürke ,K4-es a gép.
Szia esSO!
Ha a gyújtásrészt fedő kis körlapra gondolsz, annak az ára 5775 Ft, a rajta levő matrica pedig ~2100 Ft, (gyári új) - az Üllői úti SuzuMinn Kft-nél. Most veszem át a postán.
Üdv: Miki
A k...va a......at!
Van ezeknek bőr a pofáján???????????????????
Még ha felségjelzéses is, kb 100Ft-os alkatrész!!!!!!!!!!
Egy szar fröccsöntő gép 50 000 db-ot kifosik óránként
Ratesz! Valamilyen szinten minden akksi lutri. Nekem volt már Bosch is autóban, 2 évet bírt ki. Volt nevenincs 5 évig!
Tulajdonképp a gyártási technológián múlik az egész/ normál kezelést feltételezve.
A cellában lévő lemezek felépítése:ólomrácsra van felvive ólommassza. Ennek megmunkálása a lényeg. Tisztaság, homogenitás, ilyesmik. Tehát elvileg a gyártási tapasztalat előny(mint mindenhol). De azért előfordulnak bakik a nagy cégeknél is.
És hova lett, amit levettek róla? Az oldaldeklire gondolok!
Azért érdekel, mert az enyém kicsit karcos, nem ártana kicserélnem. Egyszer álló helyben felborult sajna, és a nyoma megmaradt.
Hallottam már 15 000 Ft-ot is árként, igaz lehet? Annyit azért nem ér nekem egy egyszerű műanyag körlap!
Német nyelvből eke vagyok, de a GS-hez ezt a cuccot ajánlotta. Node 13€-ért??? 3350Ft-ért igencsak ajándék, mégha csak 2 évet is megy el. Ha jól emléxem valaki keresett akkut, csak azért írtam.
A színe pinkes, te devil-ő angel!