Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a bukóra gondolok, hanem a tesódra a műszerfalon!
A színe pinkes, te devil-ő angel!
Pink??? hát ez meg hogy jött?????
A Grex bukón lévő szarvra gondolsz? Mert az is piros, csak ugye átvillant az "agyán" a vakku:-)
Nem! nem kell....

Ha csak 1 dobozod van akkor elég az 1-es képen a fekete konzol......
Hogy hívják a tesód?
Vágd le a szarvát, és legyen stílusosan PINK ANGEL
Aha! Itt látszik, kár volt kérdeznem
Na, szerintem jól okoskodtam.
Valszeg nekem csak 20×20 lesz, de lehet, hogy cső (az van itthon)
Tehát a középső tartó maradt a régi? Én úgy látom.
2-es kép: a nyíl hegyénél lévő vas (majdnem L betű) akkor nem támaszték, hanem az oldalso doboz platni tartója? Így az 1-es kép szerint nem is kell?
És ilyen mikro fel vanpakolva vas:-))))

No meg néha eljön velem a testvérem is:-))))
Szóval a bukó itt foglal helyet:-)
Én viszont a felső tartót mindg fenthagyom - ha csak a 2 oldaldobozt viszem - akkor is, mert azon szokott piheni a bukeszom- és az az a hely ahonan még soha nem eset le:-))))

A tükör-kormány-tank-ülés már nem ez a hely:-))) Ezért van ilyen szépen kifestve mindegyik:
NO!

20x30?
Ez nekem azért ilyen, mert a szomszéd ingyen adta az anyagot.........ezzel pedig ilyenre sikeredet......
20x20-as anyag is bőven elég, de azt az 1cm már ugyse veszed észre...............

No ez az új doboztartóm..... (1-es kép)

A felső tartó alatt átmgy még egy vaslemez (ez nekem MG-AL ötvözett)....amire 2-2 réz könyökkel fel van fogatva a doboztartó.........
Tehát lehet külön is CSAK FELSŐ DOBOZTARTÓ vagy CSAK 2 OLDALI DOBOZTARTÓ........

a többi képen az a tartó van amit eladtam Bexnek most pedig az új tulajnál van.......
Ez is 2 részben van, de az oldaldobozokat csak a felső konzollal együtt lehet használni, hiszen a felső doboz konzoljához kell csavarozni az oldal elemeket.......3 helyen:
1., a hátsó lábtartót meg kell furni.....
2., a felső konzol közepén elől....
3., a felső konzol hátulján......
Maestro!

Ha nem lesz időd erre ma, nem gond. A tervezgetés ideje van még csak.
A Durung jelzővel nem sértegetni akartam a géped! Átfogalmazom: nem túlzottan erős az anyag? Sztem a 20×20-nak elégnek kell lenni.
EsSo

ha hazaértem kb 3 óra múlva és van időm MA akkor részletesen leirok mindent.......

Amugy 20x30? hát nézd meg az Én feéső konzolom.....szerintem egyáltalán nem "durung"......
Az oldal dobozokké meg ha jól emlékszem 15x15-ös volt.......
Blue mester!

Lassan beindítom a doboztartó-készítő projektet. 48-adszorra is átnéztem a karbantartás c. rovatot, talán mondhatom, hogy képben vok. De pár kérdéstől nem menekülhetsz!
Kezdjük! A multkor említetted, hogy átvariáltad a rendszert. Csak hogy jól látom-e: a leírásban a régi van, amiről múltkor küldtél képeket, az az új. A kettő közti különbség lényege, hogy a régi tulajdonképp egybe van építve,egy felfogatással a majrévasnál. Az új pedig a két felfogatás miatt külön-külön is használható. Jó eddig a meglátásom?
Továbbá a hátsó (középső)tartó 20×30-as zártszelvény. Nem durung egy kicsit? Nem túl vaskos? 15×15-ös nem elég, hisz meg van támasztva?! Vagy az új már nincs? Esetleg 20×20?
Egyelőre elég ennyi kérdés, ha már ott tartok, majd lesz még.
Kössz!
Azért ez már jobb ár. De ha gyári, akkor elvileg mindenhol hasonló árnak kéne lennie, szerintem. Majd nyomozok!
Mégegyszer köszi!
Szia! Igen, az az, ugyanarra gondolunk. Alvázszám alapján rendelték meg, nekem K3-as motorra kellett, de sejtésem szerint nem lehet különbség a kettő közt. Egyébként Blue ajánlotta a boltot. Üdv!
Szia Rebel!
Az a baj, hogy nem tom, melyik oldalon van a gyújtás(még nem kellett )
Én a jobb pldalon, az olaj beöntő alatti, a blokkon lévő "kitüremkedésre" gondolok, SUZUKI felirattal.
Az az egyszerű kis műanyag kör alakú "dekli", 3 csavar fogja, nekem szürke ,K4-es a gép.
Szia esSO!
Ha a gyújtásrészt fedő kis körlapra gondolsz, annak az ára 5775 Ft, a rajta levő matrica pedig ~2100 Ft, (gyári új) - az Üllői úti SuzuMinn Kft-nél. Most veszem át a postán.
Üdv: Miki
A k...va a......at!
Van ezeknek bőr a pofáján???????????????????
Még ha felségjelzéses is, kb 100Ft-os alkatrész!!!!!!!!!!
Egy szar fröccsöntő gép 50 000 db-ot kifosik óránként
Ratesz! Valamilyen szinten minden akksi lutri. Nekem volt már Bosch is autóban, 2 évet bírt ki. Volt nevenincs 5 évig!
Tulajdonképp a gyártási technológián múlik az egész/ normál kezelést feltételezve.
A cellában lévő lemezek felépítése:ólomrácsra van felvive ólommassza. Ennek megmunkálása a lényeg. Tisztaság, homogenitás, ilyesmik. Tehát elvileg a gyártási tapasztalat előny(mint mindenhol). De azért előfordulnak bakik a nagy cégeknél is.
A Hondámon a dekni 23e ft volt 3 éve, szóval lehetséges.
Muki!

És hova lett, amit levettek róla? Az oldaldeklire gondolok!
Azért érdekel, mert az enyém kicsit karcos, nem ártana kicserélnem. Egyszer álló helyben felborult sajna, és a nyoma megmaradt.
Hallottam már 15 000 Ft-ot is árként, igaz lehet? Annyit azért nem ér nekem egy egyszerű műanyag körlap!
Ma itt Kölni indulásom előtt nézegettem a Louis oldalát és megütötte a szememet ez az akksi:

Motocell batterien

Német nyelvből eke vagyok, de a GS-hez ezt a cuccot ajánlotta. Node 13€-ért??? 3350Ft-ért igencsak ajándék, mégha csak 2 évet is megy el. Ha jól emléxem valaki keresett akkut, csak azért írtam.
Mint látthatod a korai ébrsztő miatt én korai nyugvást eszközöltem...... ezért nem ment este az "anyag"
több infó???

miről kell még infó? szólj és megadom:-))))
Kössz! akkor majd ott szemrevételezem a dolgokat (ha már Blue sajnálja az ismereteit tőlem, és hagy hülyén meghalni)