Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a következő lépés- elmult18 évben- egyesek hivatalosan, legálisan(?), lenyulták a közvagyont és milliárdosok lettek.És csak utolag vesszük észre .De akkor már késő, mert azt mondják mi is megtehettük volna-(szabad kapitalizmus)-de ő volt a jó fej, bátor, talpraesett - meg körülötte sokan korruptak.
A jelent, jővőt nem is érdemes elemezni, mert az se jobb- jobb elmenni motorozni
Freddy apu meg forog a sírjában...
Jujj, de komoly... nagyi nagyon keményen nyomja a táncit!
JÓÓÓÓÓÓ Reggelt!
Az első 51 másodperc CSAK felvezetés!
Szép napot

Üdvözlöm az ötletet!
Én hozzájárulok, hogy kikerüljenek a képek... mint készítő, mint személyiségi jogokkal rendelkező "modell" is.

A videora nagyon kíváncsi vagyok mááááááááá'!
Halihó!

Egyre többen érdeklődnek a képek és a video után ami a II. StopMotoros napon készült.
Nos amint lesz egy kis időm megcsinálom és kirakom az oldalra.
A videot még végig kell néznünk háátha van benne olyan ami nem publikus ill meg kell kérdezni a készítőt, hogy hozzájárul e hogy nyilvánosságra hozzuk. Ez a képekkel is így van (nehogy Hápiról olyan képek jelenjenek meg ami miatt a világ a másik irányba kezdene forogni )

Egy fontos és jó hír talán, ha minden jól megy jövő hét elején beszélünk a rendőrökkel a nyári StopMotoros nap/ok-ról. Jövő héten talán a képek is kikerülnek.
Benne...
Sok-sok Moldovát kell olvasni!
Erre is van egy novellája:

A kocsis, mikor a kocsma előtt hajtja el a szekeret, mindig szidja magát. Egyszer megkérdik tőle, miért teszi. Hát azért, hangzik a válasz, mert mikor erre jártam, sose mentem be. Összeraktam a pénzt, sokat dolgoztam, és gyarapodtam. Aztán az 50-es években ezért kulák lettem, elvették mindenemet, és odaadták azoknak, akik akkkor a kocsmában ültek. Na, ezért szidom magam!

Ez így abszolút zanzásítva van, de a lényeg benne van!
A "szavazóbázist", a "nyájat", vagy nevezzük bárminek a "kritikus tömeget"... bizony etetni kell. Sajnos ezt nyögi az aki böcsülettel adóz. Nem is gondolok bele, mert nem...
Most egy kis politika

Internet adó!
Miért nekem kell többet fizetnem, hogy másnak legyen netje?
A kormány azt mondja, abból finanszíroznák, segítenék hogy több ember netezhessen
Nekem a telefonom 50 000 forintban volt, mert ki kellett építeni a hálozatot.
Rá egy évre, aki beszállt, már csak 10 000 forint volt, most meg szinte ingyen bekötik.
Nem vagyok irigy, de miért én ill. mi fizessük meg az utánunk jövök szórakozását, kényelmét?
Az adómat, ami nem kevés, (nem dicsekszem) újra osszák, olyanoknak, akik semmit sem tesznek azért,
hogy legyen valamilyük.
Csak várják a segélyt!
Engem büntetnek, ill a családomat más lustaságáért!?
Most egy kicsit nagyon mérges vagyok
Csak mert közben újságot olvastam és ezen pipultam be.
Tudom,ez nem ilyen fórum és ha valakit megsértenék ezzel az írással bocsánatot kérek.
De idegesít az adók elherdálása, segélykénti elosztása.
Amire meg kellene a pénz, arra nincs.
Pl:utakra.
Járom az országot és látom az utak állapotát.
Siralmas!
És csak rosszabb lesz.
Na ezt jól kiírtam magamból
Mégegyszer bocsi ha valakit megbántottam volna
Ja kifolyik az Ouzó
Miért?
Ha már nem levedzik, akkor pici tapasz, zokni csizma!
Ne csináld! Amig ilyen sebes ne kinozd a lábikód
Nincs Korlát, csak rajtam áll!
Amikor bepréselem a lábam a csímába!
1-2-3 nap,összevérezni belülről ugyanis nem akarom!
Micsoda mit kell eltemetni?
Úgy van... mivel a gumó egy szármódosulás, így a föld alatt lévő száron keletkezik... majd szólok, ha el "kell" temetni.
És mit tippelnek, mikor motorozhatsz/táncikálhatsz ujra?
Akkor nagy duzzogva az is jóóóóóó!
És följebb is lesz krumpli ugye
Elfogyott!
Ouzo van meg ser!
Ezzel gyógyulok!
Ha kihajtott, akkor "töltögesd fel"... akkor nem kell olyan mélyen bányászkodni ősszel!
Köszi a tanácsot
A vesztesség csak annyi hogy hiába ástam fel azt a 3 nm-területet és tulképpen nem szeretek ásni, de a krumplit szeretem. A hugom meg imád krumplit kiásni (ez olyasmi mint a kincskeresés )
Nagyapi! Te már megint erős voltál, mint az állat! Gyógyulgasson az a láb! Kicsi vilmossal locsolgasd belülről...
Természetesen lehet krumplizni... maximum később lesz új krumplid.
Hát persze!
Mit veszthetsz vele?
Már úgysem eszed meg!