Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziaaaaaa Macc !
Nohát, mi ez a fenékösszevizezős beszólás ?
Áhhhááááááá!
Maciesze rassan összerakja a 600.000 db-os puzzlet! (Köszönjük Emese!)

Szóval Kend az a "koma", aki a Cicek fenekét összevizezi a Gixxerrel?!

Üdvözlégy köreinkben!
üdv VAStársak

esSO

hallomásból tudom, hogy képes vagy színlelt haragot produkálni minden ok nélkül, ha a vendéglátással kapcsolatos teendőid utólagosan megköszönésre kerülnek.. mindezek figyelembevételével mégis.. úgyis.. azéris.. KÖSZÖNÖM a lánglóbálós szalonnasütés maradandó élményét.. és mivel mostan már haragszol is, a békülés mértékét sörben döntheted el... a békülésig szigorúan haragban leszünk

üdv: doktoragy - aljas gixxer 4 ever
No, mi van errefelé? Mindenki szabin, vagy ezerrel bútyi?
Jó, akkor majd délután. A kedden még gondolkodom. (a nagyujj és a mutató egymáshoz dörzsölve, a többi behajtva szmájli )
Kedves " Kislány"
Nem muszáj ám megvárni, mert tényleg nemtom mikor leszek kész, déltől meg órám van. Majd délután beszélünk.

Jaaaa, és gondolkodhatnál azon, hogy kedden meglátogatsz Matkával és a 3dobozzal egy kis hazavihető cuccok szállítása végett Ne kelljen már teherautóval hazamennem szerdán este...
Már csak évek kérdése
OK! Várlak.
Olvastam. Nézetkülönbség mindig volt, van, lesz emberek között....
Ez a világít egy kissé enyhe kifejezés! Én úgy fogalmaznék, hogy vakít

Mááá mingyá megyek msn-re, csak még telepít!
Szijjasztok!

Boldog Névnapot, Ziza!

Aztán gebasz van: lehet, hogy Dooorcsi nem tud menni az ŐŐŐŐ'ségbe, mert 26-án sajtótöri vizsgám van... És az nagyonnagyon durva Szóval még egy pár napig gondolkodom, aztán jelentkezem, mire jutottam!

Legyen már szerda gyorsan. Alig várom, hogy végre mehessek innen, és kint üljek a napon otthon, mint vasárnap délelőtt, amikor a többiek falatoztak nálunk. Valahogy nem nagyon van kedvem az órákon ülni, mikor kint 20fok van

Szép napot Nektek!
na várjál... olvasd el az üzenőfalas kommenteket... én már összevesztem egy gyerekkel az egészen...
Ahogy elnézem, ez a 11-es úti balhé egy sima elsőbbség meg nem adása. Ilyen velem is elég sűrűn megtörténik, átlaban a napi egy biztos megvan. Nem nagyon értem: a DL nem egy kistestű gép, plusz 2 tompítottja világít. Hogy a pitlibe nem lehet észrevenni?
mármint... remélem tényleg csak annyi és nem halt meg egyikőjük sem végül...
tegnap 3 baleset volt amit "láttam" neten:
51-es úton meghalt egy 26 éves srác (ezt az üzenőfalra írták)
11-es úton elméletileg súlyos sérültek voltak (remélem tényleg)
Orfű és Magyarhertelend között is volt egy és itt is súlyos sérüléseket írtak...
Csak hogy tudd: jól jártatok, hogy nem mentetek át az nagy Dunán, mert a 11-esen volt egy halálos motorbaleset, teljes útzár, meg minden!
Negatív kisugárzás! NEM JÓ! !

Akkor nekem ez
Szeva pestkalászi királycsávó!

"Elektronikus aláírás" a " "!
Rámragadt régről, mint Nyuszira a " "...
Névnapos jókivánságokat!

Helló miondenki!

Szia Dzsoki!

Dzsoki bácsi miért ?
Boldog Névnapot Zituska!

Meg jó reggelt is Mindenkinek!

Énisénis akarok! Csatlakozni!

Nagyon boldog névnapot Zimacs!
Yes mester.......
Addig kifosztom a maradék bankszámláimat:-)))
Szintén csak csatlakozni tudok.....

Csodaszépes névnapocskát kivánok az egyik legszebb macskának
Hehe, majdnem egyszerre írtunk... holnap meglátom, hogy alakul a hetem, és megbeszéljük! OK?