Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Fenékig!
Ja a Bázisnál is van Gyerekcucc, de csak rendelésre!
A fúvósokról el ne feletkezzünk, mert az szívás...
Hát ide minimum egy Quartett kéne!
És úgy látom megvan a zenekar is mellé... komoly buli lehetne a szimfónikusokkal!
Hát jó!
Egy Tequilát?
Hááá' honnan tudjam én aztat?
Ez van ráírva a flakonra.
A láncok lelki világával még nem foglalkoztam... szóval, ki van zárva, mert nem tudom!
Te MACC!
Miért kéne más spray az "O" gyűrűs lánchoz, mint az "X" gyűrűshöz? he?
Universalmotor.hu

A budaörsi bóóót!
Népek!

Nekem is megvan az első garanciális javításom.
Tavaly már panaszkodtam, hogy némi rozsdás lötyi jön a kormánycsapágyból. Azóta semmi bánatom nem volt vele. Azonban a pécsi tisztességes ázás után,a múlt héten leragadt a csapágyam... életre keltettem némi külső kenéssel, de nem f.sza. Tegnap elvittem a pacit szervizbe, és úgy fest, hogy kevesebb zsír került (majdnem semmi) a gyárban a golyóskosárhoz. Állítólag néha előfordul...
Hétfőn viszem cserére. Elfogadták garanciás javításnak...

Mondtam, hogy csak akkor, ha csütörtökre kész... (új szerviz, új emberek, kíváncsiság... Baján nemrég nyitott a kereskedés).

Oszt jónapot!
Eddig Castrolt hozott a Nyuszek. A fehéret, "O" gyűrűs lánchoz.
A bukót az RMC-ben vettem a páncélt a Shoxban, a kesztyüt, csízmát meg budaörsön, ott van egy enduró bolt.
1. legalább fotózd le normálisan, makró üzemmódban, fókuszálj!
2. mibe kell (robogó, GS)
3. mi ez? (gyújtás elektronika?...)
Milyen láncspray? Mennyibe kerül? Hová kell érte menni? Sajnos az enyém most fog elfogyni...
Sziasztok!

Van egy első lámpám eladó.
17ezer forint
Ha valakit érdekel irjon!

George
Te, ez miez?
Nem sok minden derül ki egy fekete gyufásdobozból és egy komplett kapcsolási rajzból.

GS? Milyen hibát produkált? Kíváncsi lennék...
Muszáj, hiszen egyszer mentem lassan, azt is a lábam bánta!
Ja mert biztos ugy téptél mint egy bandita
Mi ez? Első ránézésre én valami relének nézem. Az ilyen elektromos kütyükkel az a baj, hogy nem nagyon javíthatók. Általában cserések. De ha megírod a hibát, meg hogy mi ez, talán okoskodhatunk tovább.
Na ja az enyimek mind karbisok, az auto meg diesel
A Gs se zabált alattam a városban 5l alatt!
A példa a megtakrításról egy 8l átlagfogyasztású autóra volt kiszámolva!
A lényeg. hogy minden közvetlen befecskendezésű 4 hengeres motorhoz alkalmazható!
Hát akkor te ismegteheted hogy átülsz avároban a GS-re, fiad csak megengedi
Én még ragozom: csak városba robesszal megyek, meg ha vasakat kell szállitani Igaz a robogó is 4,5l iszik + motorolaj , de az elöny (autoval szembe jelentős)
Yeeeessssssssssssss!
Igen, de ez csak 25% alkohol, a többi benzin!
Amiről meg szó van, az 85%!