Sziasztok!Van egy 97-es évjáratú gs500-asom.Kiheréltettük a kipufogóját,és nagyon jó hangja lett,sőt amikor elengedem a gázt visszadurrog.Azt mondják az okosak,hogy az nem jó,hogy visszadurrog,nem tesz jót a szelepeknek.Megoldás:A gyári légszűrő helyére sportszűrő.Igaz ez?
Csodálatos, hogy mennyire egy módon forog az agyunk! A bodzáról nekem is az jutott eszembe, hogy küldhetne belőle egy adagot, mert mi is szeretjük, és errefelé még nem nyílik.
A DL-ről meg asszem nem kell mondanom semmit. Már ki akartalak tagadni, de úgy látom, megjött az eszed! Tudod, DL-szekviót kell alakítanunk!
Ez a kukás megoldás lenyűgözött.. lehet le is szedem a givitartót a mociról és ha nagyon kell doboz itthon van gurtni kockakukát meg 2 perc alatt beszerzem a Pemüből ! és az már is 240L WOW!
Pizzafutik itt a remek lehetőség!
Ha van valakinek fokozat visszajezőre ötlete spirálos kmórára az jelezze legyen szives! Állandóan keresem a 7-es fokozatot de a mérnökök lespórolták!
Blue!
Királyság vagy! Tök jó lett!
Ha a biztosító nem kobozza el a dobozt, neked adom tartalékalkatrésznek!
A Gyerekek meg gyönyörűek a mocin, és az a bodzabokor a háttérben...
1., hogy dobozt veszek?
2., hogy balfasz vagyok, mert a 30 másodperce kifizetett dobozt máris megtöröm?
3., hogy ügyi csávó vagyok aki mindent megold?
vagy egyszerűen mind a 3 egybe:-))))
Amugy nem.......most lett egy kis pénzmag, és ha már 2 oldaldoboz megvan, akkor legyen már teteje is....így a sárkánynál kisírtam a szülinapi ajándékom:-)))) (megmondtam neki hogy veszek egy dobozt:-)
De ugye a jővő héten Ő fogja telepakolni hülyeségekkel:-)))))
Amugy megleptem Eriketet.....
Az Ő motorja biza ZÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ az enyém meg nem hogy züm-züm, hanem még recsegős is.....legalábbis az Ővé tök halkan szépen, egyenltesen járt, az enyém meg mintha nem lenne benne elég olaj.... (?) szóval majd a szervízbe tuti megnézetem
Éjjel a vaterán megvettem egy dobozt......fel is mentem érte......kifizettem, rátettem a mocira.....fordulok a szerszámokért......a doboz meg pottyan..... ami nem lett volna gáz, csak épp nyitva volt, igy a rögitő felső fül le is tört
De ugye Blue nagy Mek mester:-)))
ERIK!
Né csak..... ezt kell neked is legyártani
Full doboz szett 30.000-ből............... NA ki csinálja utánam (esSO-n kivül:-))))) aki már majdnem:-))))
Átvehető hnap estétől cigeccen'miklós szitiben, avagy -megbeszélés szerint- napközben a 10. kerben, vagy Dunaharasztin.
jó éjt!
[p]Nagyon boldog névnapot kívánunk neked, a lánykáknak pedig sok-sok-sok szülinapot!
pusz nyusz-zs
A DL-ről meg asszem nem kell mondanom semmit.
Abból a bodzából mamával csináltathatnál egy kis szörpöt!
Döntöttem!
Elmentem ma a Koxi DL csodamociával karikázni egy kicsit!
DL-t akarok. pont
Forever V2! ! ! ! ! ! ! ! !
Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!
Ez a kukás megoldás lenyűgözött.. lehet le is szedem a givitartót a mociról és ha nagyon kell doboz itthon van gurtni kockakukát meg 2 perc alatt beszerzem a Pemüből
Pizzafutik itt a remek lehetőség!
Ha van valakinek fokozat visszajezőre ötlete spirálos kmórára az jelezze legyen szives! Állandóan keresem a 7-es fokozatot de a mérnökök lespórolták!
Meg vagyok hatva!
Jók legyetek.
Királyság vagy! Tök jó lett!
Ha a biztosító nem kobozza el a dobozt, neked adom tartalékalkatrésznek!
A Gyerekek meg gyönyörűek a mocin, és az a bodzabokor a háttérben...
1., hogy dobozt veszek?
2., hogy balfasz vagyok, mert a 30 másodperce kifizetett dobozt máris megtöröm?
3., hogy ügyi csávó vagyok aki mindent megold?
vagy egyszerűen mind a 3 egybe:-))))
Amugy nem.......most lett egy kis pénzmag, és ha már 2 oldaldoboz megvan, akkor legyen már teteje is....így a sárkánynál kisírtam a szülinapi ajándékom:-)))) (megmondtam neki hogy veszek egy dobozt:-)
De ugye a jővő héten Ő fogja telepakolni hülyeségekkel:-)))))
Amugy megleptem Eriketet.....
Az Ő motorja biza ZÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ az enyém meg nem hogy züm-züm, hanem még recsegős is.....legalábbis az Ővé tök halkan szépen, egyenltesen járt, az enyém meg mintha nem lenne benne elég olaj.... (?) szóval majd a szervízbe tuti megnézetem
Ha ezen valami eldől akkor komolyn mondom....LESZÍVOM MAGAM
Ellenben ha nem teszel a sztender alá egy deszkát, egyszer az is fel fog dőlni.
Story...
Éjjel a vaterán megvettem egy dobozt......fel is mentem érte......kifizettem, rátettem a mocira.....fordulok a szerszámokért......a doboz meg pottyan..... ami nem lett volna gáz, csak épp nyitva volt, igy a rögitő felső fül le is tört
De ugye Blue nagy Mek mester:-)))
ERIK!
Né csak..... ezt kell neked is legyártani
Full doboz szett 30.000-ből............... NA ki csinálja utánam (esSO-n kivül:-))))) aki már majdnem:-))))