De élőben biztos találnál sok kivetnivalót rajta- vigasztaljon ez
Nem is vettem.
Kifújattam, nem volt nálam 6000km-t a gép. Alkatrészt ahhoz se nagyon találtam volna - akkoriban. Még szerencse, hogy az a blokk agyoncsaphatatlan volt benne. No, azt a gépet nagyon szerettem.
(!), mint egy robogónál. Állat jó volt. Viszont amikor be kellett lőni a négy hengert, karbikat, stb... már nem nagyon szerették. Nem találtam leírást, se szakit hozzá, az alkatrész zűrös. És rendkívül érzékenyek ezek a kis ccm-es mocik az időjárásra, ráadásul 3000km-ként kötelező szervíz van ám! És hiába erős, ha tekerned kell 16-18e-ig... A Gs azért tetszik, mert csak húzok neki és az bőven jó. Ha 4e felett van, pont annyit tud, ami elég a kényelmes motorozáshoz. És olcsó, össze se hasonlítható a "modern" 250-400-asokkal. Nekem savazhatják a gépet, mégis nagyon szeretem, mert egyszerű és nagyszerű!
El is adta miután megint üzemképes lett a mocc.
Tudom-tudom:-) rád csak vasárnap lehet számítani:-))))) Ellenben nekem specc ebben a hónapban egy szabad vasárnapom nincs.....
De ne aggódj mert szabad szombatom is csak 2ő van.....
Az egyik a jövő héten - a másik meg az évadnyitón.....24.-én
De az ötlet nem rossz......
A lepencei úton lehet döngetni is, az út is jó - és a felvételt is összetudnánk hozzni......
Mivel Én kamerázok így kellene majd nekem egy-két segédszerkesztő aki tud beszélni is:-)
Én összeirkáltam pár kérdést......És miközben veszem az anyagot feldobom a kérdéseket......
Így tényleg összelehetne dobni egy objektív kis felvételt, hiszen ha engem kérdeztek akkor KIRÁLY a GS:-)
Persze előtte egy ücsi mellett átbeszélnénk a kérdéseket, hogy a felvételen ne ümmm-hümmm-áááááá legyen nagyobb arányba:-)))))
Én igy jártam - hiszen Ádám (Lövey) feldobta a kérdést és ugye megkell fogalmazni a szöveget...addig meg ment a hüüümmmmmm:-)