Öreg csontjaim azt mondják, hogy jövő héttől itt a motoros szezon!
Nógrádból.
- akkor sima ügy/slick50. A tankot 2 csavar fogja, az alján van mégegy csap, + a 2 db benzincső lekötés.
Csak azért kérdezem mert a TZRben tisztítható volt!
Hogy milyen a TZR után? - hát furcsa, de tetszik!
, minden korrektül ment náluk. 10 perc várakozás után bejött a szerelő, és nekiállt a motornak. Nem vette zokon, hogy ott szerettem volna állni mellette. Mindent mondogatott, mutogatott, és közben dolgozott.
). A szivacs pedig egy 100 Ft-os "fürdőszivacs". Kb. akkora, mint egy kisméretű tégla. Ugyan az a Tuskó Gazdaságosban 800 pénz, és az van ráírva, hogy autómosó szivacs.
Örömmel látom,hogy ily késői órán nem csak én olvasgatom a fórumot ! Blue kösz a válaszokat,bár én kicsit másra számíottam!
Én is megcsináltam, ezért néhány fogást megosztanék veled. Elég egy ember, de ha van segítség, úgy jobb. A tank nem baj, ha üres-könnyebb. Alatta a csapot elzárni. Én a benzincsövet a benzincsapról kötöttem le, egyszerűbb volt. Ha levetted a tankot, minden ott van előtted. A karbihoz használj rendes csillagcsavarhúzót, ne gagyit, mert beletörik, elnyalja stb. A tolattyúval óvatosan bánj - hímestoji. Visszarakásnál a tűszelep nem biztos, hogy egyből lukra megy, nagyon finoman próbálkozz vele - szűzlány.
A tolattyú tulképp egy műanyag cső, átfúrva, így 2 luk van rajta szemben. ezeket kell beragasztani.
Én eddig jutottam, mikor Blue elköhintette, hogy a 2004-eseknél nem müxik, ezért én ragasztás nélkül összeraktam.
Elvileg a hétvégén itthon vok, tehát ha megakadsz, naon szivesen segítek itt a fórumban.