További kérdésem csak annyi,hogy milyen tisztitószerrel mosod a motort,milyen anyagból van a szivacs amivel mosod(ami nem karcol),illetve milyen tisztítószert használsz a láncspray eltüntetésére?Nem akarok úgy járni,mint az ER 5 motoros barátunk.
A másik oldala a pénz volt
,illetve az,hogy a kék gs 45000km alatt problémamentes volt.csak a kötelező dolgokat cseréltem,illetve ha nem történik a baleset,akkor tömitést kellett volna cserélni a hengerfejnél,mert megjlent az olaj,de ez állítólag a 2003 modellre jellemző,de hoyg mennyire igaz azt nem tudom. Egyébként tényleg nem volt vele gond !
Bár vigyáztam rá. Annó a nagyszüleim házában laktam(sajnos ök nem éltek már
),így télen az egyik szoba az enyém,a másik a motoré volt !
Igaz a szülöktől és a barátnőtől kaptam is érte,de kiáltam a gép mellett és így maradhatott !
Én nem kötekedem,csupán leírtam,jogy Blue nagyobb változtattást végzett a gépen,mint én. Az elöző beírásommal pedig csak az volt a szándékom,hogy ne itt politizáljunk,hanem kellemesebb témáról csevegjünk. pl: Gs 500. Egyébként szerda óta mindig gurultam kicsit,de sajnos csak kicsit,mert elég hűvös volt a levegő.Azért 280 km összejött !
Én is letoltam a 2 szavas válaszaiért, és tessék, azóta fél oldalas rendes választ ad.