Kicsit be voltam feszülve. Végülis visszalehet rendesen tekerni a csavart, de nem nagyon hagyott nyugodni a dolog, elkezdtem megoldást keresni az ügyre. Ugye van a menetvágás, meg a "hernyózás". Biztos sokan ismeritek, aki nem, annak írom le (még nem láttam, csak nemsokára meg fogom csináltatni, csak szerszámot kell hozzá keríteni). Szóval a jelenlegi menet kb. már csak fele az eredetinek, szóval nem valami perfektül zár (forró motort leállítom 2-3 csepp olaj meg is jelenik a blokk alatt). Szóval a lényeg, hogy egy fém "hernyót" fogunk beletekerni az eredeti menet helyére, ezáltal felújítjuk a menetet. Ez a fém hernyó valami jó erős anyagból készül, ezáltal még jobb lesz, mint az eredeti öntvény menet. Szóval ezt kell megcsináltatnom nemsokára. A kérdés: van valakinek ilyenje, vagy tud ilyenről? Általában autószerelőknél szokott lenni.
Hogyan tudnám azt a 11 lovat visszacsempészni a motorba. Mivel az enyém 2004-es, tehát nem elég ragasztani, komplett megoldás kell. Ez pedig nyilvánvalóan a karbicsere.
)
)
)Abban az időben sztem javarészt ilyeneket hoztak be, aztán eladáskor azt mondtak amit hallani akarsz/folytott v. nem)
Nem tudok 10-én résztveni a videjó forgatásun!
Brühühü