Aztám mentem vele vagy 100km-t, mintha rajta se lenne, csillog a lánc felülete... Tud valaki-valami okosságot az ügyben?
). Vondd be és tégy a "kígyó" végére tépőzárat, értelemszerűen. Azután alkalmazd a nyakadon és ezáltal becsendesedik a sisak, nem fog zúgni a fejed annyira hosszú távon sem! Hogyan is van ez? Egyszerűen annyi az ok, hogy a vállad és a sisak alja közötti örvény zaja tombol a sisakodban nagyrészt. Pl.: próbáld ki: nyomdd fel a válladat a sisakhoz, rögtön "csönd" van. Ennyi lenne, remélem valaki hasznosítani tudja.
" egyszerse fáztam benne motorozás közben
Kényelmes , és a látszat ellenére tényleg nem rövid ! A nyakával nekem semi problémám .
). Kicsit féltem tőle, hogy rövid lesz a hossza, de nincs gond vele, ugyanis hátul hosszítva van, így takarja a vesét (meg egyébként is használok vesevédőt). A kabát nekem meleg. Hogy mennyire az nézőpont kérdése, de a feleségemnek vett Roleff akciós kabát jelentősen vékonyabb. Van termo bélés benne, nem hiszem, hogy fázni fogsz. Érdekesen van megolva az esővédelem (tudom, esőruha mindig kell). A zipzár mögött összelehet tépőzárazni a belső "műanyagos" részt (nem tudom mi az anyag pontos neve) és akkor vízálló+szélálló lesz. Egyébként a ez a ruha gyenge pontja, ugyanis ha nem akarod ezt használni, akkor visszatudod hajtani ezeket az összetépőzáraható füleket a kabát belseje felé és tépőzárral rögzítheted. Viszont a hely meglehetősen ki van számolva, és ha nem figyelsz könnyen ráhúzhatod a zipzárt. Természetesen ez idővel megtanulja az ember.
A protektorai kemények és jó nagyok, nekem nagyon tetszettek. Az kabár ujj rész szorosabbra gombolható. A termón van mobil tartó és egy belső zseb is, kívül 2 zseb. Derékrésznél összepántozható, van rajta zipzár gatyának (csak a hátrésznél, nem körbe) és szellőzőnyílásokat tudsz rajta kinyitni, ha meleg van (zipzárral). Talán még kifogásolható rajta a gallér rész, ami klassz, csak ha én nagyon behajolok a mocin, akkor a tarkó részen nyomja a sisak hátsó részét, és próbálja buktatni előre a sisakot. Dehátha meg ez nincs, akkor befúj a szél a nyakadba normál menetnél. Kb. ennyi, remélem segítettem.
Remélem nem komoly... Köszi, a gratulációt, bízom benne hogy hu társam lesz a moci...
Nekem is ajánlották ezt a kabátot,de megondodm öszintén a jelenlegi Bering kabátomhoz képest vékonynak találom,illetve tartok tőle,hogy a zipzárazásnál befúj a szél,illetve nem olyan meleg? Te hogy látod ezeket a dolgokat?
Ha szabad érdeklődni hol vetted a gépet?
Mármint arra gondolok,hogy kereskedésben ,vagy magánszemélynél? Nekem van 1-2 gyanús dolog a motoron,de remélem problémamentes lesz a kapcsolatotok.Azt még lécccike áruld el,hogy milyen gumi van fenn elöl (ha jól látom Dunlop ) és ha tudnál megköszönném,ha egy fényképet raknál fel szemből. Előre is köszike !
Mert ha nem akkor ugye tudtommal nem tud megkötni a cucc......igy ledobja....