esni fog...ha meg nem bandit tali....meglátjuk
Jelentem az enyém 2 éves, és most van benne annyi. Blueéban ilyen idős korában már valami 50000 km volt.
), egy hete járt le a garancia, tehá 2006 szeptemberi. Igaz, van még rajta 36 hónap hitel, de mindent ki lehet matekolni.
.
.
)
. Ez (is) a dolguk, amúgy ugyanolyan dolgozó emberek, mint bárki más, persze hatósági jogkör pluszban. Na a mese lényege: rendőr kell!
Biztosító: én is az "ellenfél" biztosítójával levelezgettem és beszélgettem, persze hiteles volt a mocim, a tanácsukra persze azt mondtam saját, mert különben nem nekem fizettek volna, hanem a banknak... na persze, akkor hogyan javíttatom meg a gépet... szóval így nekem pengettek, közös megegyezéssel persze, egészen korrekt árat adtak végül. Remélem, sikerül jól kijönni a dologból Neked is, és persze azt kívánom senkinek ne kelljen ilyen ügyintézéssel foglalkoznia soha!
Most meg: lassan az a ritka itt a bandában, ha valakinek gyári van...
Nem semmi körbekarikát kell tenned az igazságodért.
Sok olyat hallottam már, hogy rövid időn belül a vétkes meggondolta magát, és "nem is úúúúgy történt" az eset... Ezért is jobb rendőrt hívni.
Azért nem volt reakció, mert esélytelen. Csak az időn múlik... azt meg nem tudunk adni... sajnos.