Meglehet... mert bár pehely könnyűek vagyunk, azért egy bevásárlókocsinyi cumót csak felpakoltunk a GS-re!
Na, jó Dawntez is hozott néhány barackot... ugye nem hibáztunk? A sör csak nálunk volt?!
Itt meg cikkszám szerint megvan az összes alkatrész... még a matrica is... ;)
Hozzá teszem, hogy egy gyári matricaszett nem olcsó... legalábbis így hallotta a fülem, de más típusnál. Valami 30-40000 Ft-ot emlegetett az ismerősöm egy Honda CBR-re... kérdezz utána, általában a kereskedő lusta böngészni a cikkszámot... inkább azt mondja, hogy nincs.
Mivel tényleg nem kell gyakran állítani, így azt mondom, hogy gurulj be Veszprémbe a Suzukihoz (Kistó u.). Ott tekerjetek egyet rajta, aztán kész is.
(Az enyém 5-ösön szépen elvitte a macitestet és esSO-t, meg némi sört. Igaz, nem hosszú úton, de volt rajta vagy 2 mázsa .)
Ha egyedül jársz jórészt, akkor az 5-ös jó lesz. Ha a pároddal és csomaggal, akkor nagyobb út előtt érdemes feltolni 7-esre. Egyébként először elég macerás hozzáférni, de amikor megvan a "technika", akkor megy pikk-pakk az állítás.)
Halihó! Én jól vagyok, már aznap motoroztam amikor levették a gipszet. Igaz a kesztyűt alig bírtam felhúzni és pár km után fájt is a kezem. A lényeg hogy újra motoron. A pacin még van mit csinálni, télen rendbe rakom. Szerencsére nagy baja nincs, főleg a fényezést kell "lecserélni". Nem tudom hogy matricát hol tudnék hozzá csináltatni mert Suzukinál kérdeztem de nincs. Aztán tavasszal vagy kocsit veszek, akkor megmarad a GS még egy darabig. A másik lehetőség hogy eladom a gépet és veszek másikat, akkor viszont nem lesz autó. Így állok most.
Kösz a segítséget jövök eggyel Jelentem az én GS-em a 4-es pozicióban áll.Úgyhogy nagy szükségét érzem az állító kulcsnak.Esetleg ha valaki Veszprém megyében vagy a környékén éldegél és lenne szíves kölcsönadni hálás lennék.
Volt itt régebben egy tapolcai srác de már régóta nem hallottam róla.Ő ideális lenne.
No, mi van Ecsém!
Hogy állsz a gyógyulással? Remélem, már jobban van a szervezeted... és azt is, hogy jövőre a magújult pacival láthatjuk az ábrázatod!
Az összes ilyen. A legnagyobb a rezonancia éppen ebben a fordulatszám tartományban, 5000 és 6000 között. Ez ilyen... mondjuk nekem nem zsibbad a kezem, de a tükröt erősen kell figyelni ilyenkor, hogy lássak benne. Lehet, hogy a kormányodon is kellene állítani, a zsibbadás elkerüléséhez. Talán nagyon elöl van most, és a súlyod is rásegít...próba-próba-próba... .
nem olyan sokkoló mint az előző de jó...
Na, jó Dawntez is hozott néhány barackot... ugye nem hibáztunk? A sör csak nálunk volt?!
Már csak egy kevés és jöhet a dínom-danim! juhhuuuuuu! ! !
Más:
Ma fölavattam a spidi kabátot! Tényleg vízálló, reggel 1/2-7 től este 7-ig áztam megállás nélkül, esőruha nélkül! Por száraz maradtam alatta!
Tetszik, mi?!
Olyan van, hogy ez a két maci sokkal közelebb van egymáshoz?
Van neked ilyen super cipellőd?
Nem sokat bírt menni akkor az idén sem...
KI KERESETT JÓ GS-PACIT OCCÓÉR'? SZÓLJON, MERT OKÉZSOKÉ (a galád áruló) ELADÓSORBA TOLTA A TIP-TOP KIS GÉPÉT!
üdv.
Itt meg cikkszám szerint megvan az összes alkatrész... még a matrica is... ;)
Hozzá teszem, hogy egy gyári matricaszett nem olcsó... legalábbis így hallotta a fülem, de más típusnál. Valami 30-40000 Ft-ot emlegetett az ismerősöm egy Honda CBR-re... kérdezz utána, általában a kereskedő lusta böngészni a cikkszámot... inkább azt mondja, hogy nincs.
(Az enyém 5-ösön szépen elvitte a macitestet és esSO-t, meg némi sört. Igaz, nem hosszú úton, de volt rajta vagy 2 mázsa
Ha egyedül jársz jórészt, akkor az 5-ös jó lesz. Ha a pároddal és csomaggal, akkor nagyobb út előtt érdemes feltolni 7-esre. Egyébként először elég macerás hozzáférni, de amikor megvan a "technika", akkor megy pikk-pakk az állítás.)
(Békés álmod legyen!
Kösz a segítséget jövök eggyel
Volt itt régebben egy tapolcai srác de már régóta nem hallottam róla.Ő ideális lenne.
Ja és éjjel elég nehezen aludtam el
Hogy állsz a gyógyulással? Remélem, már jobban van a szervezeted... és azt is, hogy jövőre a magújult pacival láthatjuk az ábrázatod!