sziasztok!
Egy kicsit eltávolodik az ember a számítógéptől, és egyből több órába tellik, mire behozza az olvasási lemaradást!
Hbalitól kedvet kapván én is otthoni pakolással/kertészkedéssel töltöttem az elmúlt öt napot, és az a legszebb, hogy semmi látszatja nincs (ha fényképeztem volna a kertet előtte és utánna, most játszhatnánk mi a különbségakétképközött játékot ).
Szegény moci is otthon pihent, csak ma reggel hoztam ki végre!
Egyébként a múltkor sikerült beállítanom a hátsó teleszkópot, és azt a felfedezést tettem, hogy a két oldalon ugyanúgy látszik a beállított érték!
Van ott egy mini kapcsoló, aminek a funkciója az, hogy csak behúzott kuplungnál lehessen indítani. Szerintem az szaraxik, mint ahogy írod, elég meghúzni a kart, és már megy is.
Egy kicsit eltávolodik az ember a számítógéptől, és egyből több órába tellik, mire behozza az olvasási lemaradást!
Hbalitól kedvet kapván én is otthoni pakolással/kertészkedéssel töltöttem az elmúlt öt napot, és az a legszebb, hogy semmi látszatja nincs (ha fényképeztem volna a kertet előtte és utánna, most játszhatnánk mi a különbségakétképközött játékot
Szegény moci is otthon pihent, csak ma reggel hoztam ki végre!
Egyébként a múltkor sikerült beállítanom a hátsó teleszkópot, és azt a felfedezést tettem, hogy a két oldalon ugyanúgy látszik a beállított érték!
De kocog télapó, mert nem hozot semmit.
Nagyon Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!
Sok
Nagyon sok boldog névnapot!
Aninak nincs névnapja, mé vásároltá neki?
Az én Istenem Éltessen Soká!
az oldalon térképek is vannak
Anschrift
Triester Straße 258
A-1230 Wien-Süd
Tel. (0043) 1-698 66 33
Fax (0043) 1-698 66 33 30
Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 20.00 Uhr
Samstag 9.00 bis 18.00 Uhr
Anschrift
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30
Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 20.00 Uhr
Samstag 9.00 bis 18.00 Uhr
Jövő héten megyek Ausztriába. A bécsi Louis címét meg tudná nekem adni valaki, esetleg weboldala van?
Köszönöm.
jó vót.
http://maps.google.com/maps?f=...
Kilátni már a tükörrel?